Πάρτι με τον Γιώργο Ρήγο στο «σχεδία home»
Πάρτι με τον Γιώργο Ρήγο στο «σχεδία home»
Ο 1ος μήνας εκδηλώσεων στο «σχεδία home» κλείνει μουσικά με την παρέα του Γιώργου Ρήγου.
Ο Γιώργος Ρήγος θα κλείσει τον πρώτο μήνα του καλοκαιρινού φεστιβάλ της «σχεδίας» με τίτλο «Μένουμε Αθήνα: Οι 9,5 εβδομάδες στο σχεδία home» με ένα πάρτι-έκπληξη.
«Την Παρασκευή αυτό που θα προσφέρω είναι ένα set με κομμάτια που αγαπώ και θα επέλεγα να ακούσω σε ένα πάρτι στο σπίτι μου. Αυτή την αίσθηση μου αποπνέει η προσπάθεια και ο χώρος της «σχεδίας». Μεγάλωσα σε ένα σπίτι όπου η μουσική είχε πολύ σημαντική θέση, χωρίς κάποιος να ασχολείται επαγγελματικά με το αντικείμενο. Πιστεύω ότι αυτό επηρέασε τη μελλοντική μου πορεία αρχικά όσον αφορά τη θέση του διοργάνωση συναυλιών και στη συνέχεια όσον αφορά τη θέση του dj», λέει ο ίδιος.
Όσο για την αστεγία; «Έχοντας ζήσει αρκετά χρόνια στο Λονδίνο, είχα για πολλά χρόνια την λανθασμένη εντύπωση ότι στην Ελλάδα το πρόβλημα δεν ήταν τόσο μεγάλο. Μέσα από τη «σχεδία» και το βρετανικό περιοδικό δρόμου «The Big Issue» κατάλαβα ότι η κατάσταση ήταν το ίδιο σοβαρή. Αναρωτιέμαι γιατί επέλεγα να μην το βλέπω και να μην το αντιμετωπίζω στην χώρα μου, αλλά να το παρατηρώ στο εξωτερικό», καταλήγει.
Η μουσική ξεκινάει στις 19:00.
Σχεδία home
Κολοκοτρώνη 56 & Νικίου 2, Αθήνα
Τηλ.: 213 0231220,
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΕΠΟΜΕΝΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΒΡΑΔΙΑ
Σάββατο 08.08.20 | Pop-up concert. Molyvos Musical Moments 2020 με τους σολίστες Ιόνιαν Ηλία Καντέσα (βιολί) και Vashti Hunter (βιολί) (20:00)
Παρασκευή 28.08.20 | Party. Μουσικές από τον Γιώργο Μπακαλάκο & τον Μανώλη Οικονόμου – En Lefko 87.7 (από τις 19:00)
05.09.20 | Closing Grand Party
Περιοδικό δρόμου "σχεδία"
Νικίου 2, Αθήνα
Αθήνα, Αττική 10560
Greece
Latest from apostaktirio team
- Λογοτεχνικός Διαγωνισμός 2026 - Ελληνοαυστραλιανός Πολιτιστικός Σύνδεσμος
- ''Nothing to Hide'': Μια παράσταση για όσους τολμούν να φανούν
- 22ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ποίησης και Διηγήματος για το έτος 2026 από την Ένωση Λογοτεχνών Β. Ελλάδας
- "Αρμονία – Ανάμεσα στο χρώμα και την ύλη", ομαδική έκθεση εικαστικών τεχνών
- Εθελοντική Αιμοδοσία από την ομάδα «ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ»
- «Λυσιστράτη» από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος
- Ένα νέο single | ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΣΙΟΣ Feat Χριστίνα Τσεμαλίδου | ''ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ'' & ''ΖΟΡΙΚΗ ΕΠΟΧΗ''
- Παραδοσιακό γλέντι στο Θέατρο της Ρεματιάς Χαλανδρίου από τη χορωδία παραδοσιακής μουσικής «Η Ροδιά»
- Ομαδική Εικαστική Έκθεση «Όλα τα πήρε το καλοκαίρι»
- 8ο PHOTONET GALLERY - ΑΘΗΝΑ, "ΜΕΛΑΝΥΘΡΟΣ"
- Ledisi (US) “For Dinah” live στην Αθήνα
- Θανάσης Σαμαράς «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ» | Stand Up Comedy
- Αρσέν Λουπέν: Το μυστήριο της Κούφιας Βελόνας
- NAOMI MUTOH "La Pesanteur et la Grâce" SOLO BUTOH PERFORMANCE
- SWAN — Το Ακροβατικό υπερθέαμα της Κίνας που κατέκτησε το Μπολσόι έρχεται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
- H Χρυσάνθη Ιακώβου σχολιάζει τη συλλογή διηγημάτων του Τάσου Χανλίογλου «Να σε παρηγορήσω ήρθα», Εκδόσεις Αποστακτήριο
- ΔΟΓΜΑ ΜΠΕΓΚΙΝ: Ένα ταξίδι στο εφιαλτικό 2125 από την Ομάδα ΚΛΕΨύΔΡΑ
- «ΕΓΚΑΤΟΝ 2» του Αργύρη Χριστομάγνου
- ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 5ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
- Ομαδική Εικαστική Έκθεση "Σώμα καλοκαιριού"
