Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020 09:11

Το 1ο DJ set του φθινοπώρου στο «σχεδία home»

Written by
689
Το 1ο DJ set του φθινοπώρου στο «σχεδία home»

Το 1ο DJ set του φθινοπώρου στο «σχεδία home»

  Ο Γιάννης Χρυσογόνου και ο Best Radio 92.6 επιστρέφουν στο «σχεδία home»

για μια βραδιά γεμάτη μουσικές

Ο Γιάννης Χρυσογόνου και ο Best Radio 92.6 επιστρέφουν στο «σπίτι» του ελληνικού περιοδικού δρόμου και «ανοίγουν» την αυλαία των εκδηλώσεων που θα γεμίσει τις μέρες και τις νύχτες μας μέχρι το τέλος του χρόνου, καθώς μετά το 1ο καλοκαιρινό φεστιβάλ της «σχεδίας» και του «σχεδία home» με τίτλο «Μένουμε Αθήνα: 9,5 εβδομάδες στο σχεδία home», έρχεται το 1ο φθινοπωρινό DJ set.

«Την τελευταία φορά που βρέθηκα στον όμορφο και φιλόξενο χώρο του «σχεδία home» περάσαμε υπέροχα! Οπότε είπαμε να επαναλάβουμε εκείνη την υπέροχη βραδιά και να ακούσουμε αγαπημένα κομμάτια, που μπορείτε να απολαύσετε και στην εκπομπή μου κάθε Σαββατοκύριακο, 18.00 - 20.00, μέσα από την συχνότητα του Best 92.6. Be There!».

Ένα βράδυ με ατμοσφαιρική και dance μουσική και τα μοναδικά signature κοκτέιλς του Πέτρου Μυτιληναίου περιμένουν όσους βρεθούν την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου στο μπαρ του «σχεδία home», στο ιστορικό κέντρο της πόλης.

Η μουσική ξεκινάει στις 19:00.

Σχεδία home

Κολοκοτρώνη 56 & Νικίου 2, Αθήνα

Τηλ.: 213 0231220, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Read 689 times

Latest from apostaktirio team