Μάνια Βλαχογιάννη - "Γίνε" - από το Album ΦΛΟΓΙΣΜΕΝΑ ΧΕΙΛΗ

MANIA ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ - ΦΛΟΓΙΣΜΕΝΑ ΧΕΙΛΗ
Ολοκληρώνοντας μια δισκογραφική πορεία 8 ετών στην Ελλάδα και έχοντας στο ενεργητικό της 24 επιτυχημένες κυκλοφορίες σε ποικίλα είδη μουσικής,η crossover σοπράνο, μουσικός και στιχουργός Μάνια Βλαχογιάννη κυκλοφορεί το φετινό καλοκαίρι ένα συλλεκτικό CD με τίτλο Φλογισμένα Χείλη, το οποίο περιλαμβάνει 20 αγαπημένα τραγούδια από τους σημαντικότερους δισκογραφικούς σταθμούς της πολύπλευρης ερμηνεύτριας σε remastered έκδοση.
Με αφετηρία το πρώτο της single «Όταν μιλάνε οι αισθήσεις» (2014)
το συλλεκτικό μουσικό οδοιπορικό φιλοξενεί τραγούδια από τις ψηφιακές κυκλοφορίες «Θα σαι δίπλα μου εσύ», «Στιγμές», «Time Trap», «Σε θέλω τόσο», «Νοθευμένη Αγάπη», «Έπος Καρδιάς &Δέησις: 2 τραγούδια σε ποίηση Κ.Π.Καβάφη», «Λίγο πιο Ψηλά», «Γεια σου, σ' αγαπώ...» και τα album songs «Dream» και «Τhe Pulse of Earth» καθώς και ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι με τίτλο Του Έρωτα Αγκάθι.
Τα τραγούδια υπογράφουν οι σύγχρονοι Έλληνες συνθέτες Νίκος Λεκάκος (Balsam7teen), Κώστας Νούσιας, Δημήτρης Πικράκης, Aural Fragment, Τάσος Πέτσας, Φίλιππος Πατήρης, Ηλίας Λυμπέρης, Κωνσταντίνος Παπουτσής και η Μάνια Βλαχογιάννη.
Τους στίχους των τραγουδιών έγραψε η Μάνια Βλαχογιάννη, η Βέρα Κλαρέβα, ο Φίλιππος Πατήρης, η Στέλλα Μουδάτσου, η Χριστίνα Αλογογιάννη και ο Ηλίας Λυμπέρης ενώ δύο από τα επιλεγμένα τραγούδια αποτελούν μελοποιημένα ποιήματα του μεγάλου Αλεξανδρινού ποιητή Κ.Π.Καβάφη.
Ανάμεσα στην πλειάδα των διακεκριμένων μουσικών που συμμετείχαν στις δισκογραφικές συνεργασίες της Μάνιας Βλαχογιάννη από το 2014 – 2021 ξεχωρίζει ο βαθύφωνος Βασίλης Ασημακόπουλος, η βιρτουόζος στο ακορντεόν και συνθέτρια Ζωή Τηγανούρια, η κορυφαία τσελίστρια Μιρέλα Ρούτση, η Αλεξάνδρα Νούσια(βιολί), ο Γιώργος Πρινιωτάκης (κιθάρα), Κώστας Νούσιας (πνευστά), οι πιανίστες Μιχάλης Παπαγεωργίου και Μάνος Κιτσικόπουλος, ο Μιχάλης Σουρβίνος στο μαντολίνο, κ.ά.
Η ηχογραφήσεις των τραγουδιών (1 – 17)και το remastering έγιναν στα Αrtracks Recording Studios.
To άλμπουμ κυκλοφορεί από την FM Records.
Latest from apostaktirio team
- Η «Μαύρη Σαμπούκα» ξαναχτυπά κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Ζίνα
- Το νέο εντυπωσιακό βίντεο του Γιώργου Τατάκη από τη Δυτική Μακεδονία για το έργο του "Καρυάτις"
- Eva Sakellari - Life Is Sweet | Official Video Clip
- Τριήμερο Σεμινάριο Αναλογικής Φωτογραφίας για την εκτύπωση στο CALDERONE, 31 Μαρτίου και 1 - 2 Απριλίου 2023
- "Κάστρα χτισμένα στα κύματα" της Μαίρης Ελευθεριάδου
- ''ΜΙΚΡΑ ΣΥΖΥΓΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ'' ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ
- SWPA 2023: ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ!
- Όσιος Ιουστίνος Πόποβιτς-η ζωή και το έργο του- Επισκόπου Αθανασίου Γιέβτιτς
- «Οιδίπους Τύραννος», σε σκηνοθεσία Θανάση Σαράντου στο Από Μηχανής Θέατρο
- No Pasarán! III – Sin illusion , «Δεκέμβριος 1938 (Jemma Press)
- Αφεντούλα Ραζέλη / Αρετή Κοκκίνου – «Τίποτα» από το νέο βιβλίο - cd / «Το σ' αγαπώ του κόσμου - 16 νέοι στιχουργοί παρουσιάζουν»
- 2ος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΜΟΝΟΛΟΓΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2023
- 7ος Διαγωνισμός "για την Άλκη Ζέη" υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού της Ελλάδος από τον Σύνδεσμο Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου
- Pablo Ruiz Picasso (1881 – 1973) Το χέρι μου μού λέει τι σκέφτομαι | Ομαδική Εικαστική Έκθεση
- Ομαδική έκθεση "Omphalos" στην Art Appel Gallery
- Ανακοίνωση αποτελεσμάτων Διαγωνισμού Ποίησης της ΕΛΚ για την Καρπασία
- 'Ενα ταξίδι γεμάτο βραβεία η ταινία Take a Trip
- Αυτοτελές σεμινάριο στην Ιστορία της Τέχνης με τίτλο: Ο Σουρεαλισμός και η επίδρασή του στη Δύση
- Εργαστήρι Καλλιτεχνικού Γυμνού στο Cinemarian
- Πρόσκληση για φωτογράφους να καλύψουμε εθελοντικά αγώνα ορεινού τρεξίματος στην Αθήνα