ΕΠΙΜΕΛΩΣ...ΑΥΘΟΡΜΗΤΕΣ στο Θέατρο ΧΥΤΗΡΙΟ – Πέμπτη 25/11, 2/12, 9/12

ΕΠΙΜΕΛΩΣ...ΑΥΘΟΡΜΗΤΕΣ στο Θέατρο ΧΥΤΗΡΙΟ – Πέμπτη 25/11, 2/12, 9/12
Τρείς υπέροχες φίλες : η Χριστίνα Γκόλια, η Δήμητρα Ζέρβα και η Μαρία Βασιλοπούλου συναντιούνται μετά από πολύ καιρό και συνομιλούν αυθόρμητα, με μπρίο, ζωντάνια και χιούμορ, για τον έρωτα και όχι μόνον.
Επαναπροσδιορίζουν με τον λόγο και το τραγούδι πολύτιμες αξίες που τόσο στερηθήκαμε όλοι κατά το πρόσφατο παρελθόν, όπως το πλησίασμα, το άγγιγμα το μοίρασμα, το ζεστό βλέμμα.
Στην παρέα τους, η Αρετή Κοκκίνου με την κιθάρα της και η Μαρία Νίττη με το ακορντεόν της, δίνουν τον μουσικό τόνο σε αυτή την όμορφη συνάντηση.
Το ραντεβού τους στον φιλόξενο χώρο του θεάτρου "Χυτήριο "- Ιερά Οδός 44 , Κεραμεικός στις 25 Νοεμβρίου, 2 και 9 Δεκεμβρίου, στις 9 μ.μ.
Την ιδέα , τα κείμενα και την σκηνοθετική επιμέλεια αυτής της συνάντησης έχει ή Αδαμαντία Μαντελένη.
Την μουσική επιμέλεια του όλου εγχειρήματος έχει η Αρετή Κοκκίνου
Είσοδος : 12 Ε
Προσέλευση στις 8.30μ.μ. για έλεγχο πιστοποιητικών covid19.
Facebook event: https://www.facebook.com/events/412877087033449
XYTHPIO Theatre Art Cafe
Ιερά Οδός 44, Κεραμεικός
10435, Αθήνα
Τηλ. 210-3412313
Latest from apostaktirio team
- ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ - Μελανογραφίες και Παιχνιδίσματα - Ατομική έκθεση στο ΚΑΜΙΝΙ, Πολιτιστικό Κέντρο Γαλατσίου
- ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΑΤΖΗΝΙΚΗΤΑ - ατομική έκθεση ζωγραφικής στο καφέ ΡΑΜΝΟΥΣ
- ''FAMILY SECRETS'' του Enrico Luttmann, στο θέατρο ΑΛΚΜΗΝΗ
- Μαθήματα Ιστορίας της Τέχνης με τον Ανδρέα Κατσικούδη - Εννοιολογική Τέχνη (Σάββατο 31/5/2025 στο CINEMARIAN)
- 3ος Δρόμος Θυσίας "Κακολύρι 1944"
- Παρουσίαση του νέου βιβλίου του δημοσιογράφου-συγγραφέα Φίλιππου Ζάχαρη «Ευκαιρίες ζωής» στην Αθήνα (Εκδόσεις Αποστακτήριο, 5/5/2025)
- Παρουσίαση της νέας νουβέλας της συγγραφέα Χάρι Παπαδοπούλου «Θύμησις» στην Αθήνα (Εκδόσεις Αποστακτήριο, 2/5/2025)
- Έναρξη συμμετοχών για το B.C.C.Fest 25-Balkan Classic Contemporary Festival, Αθήνα 3/5, Θεσσαλονίκη 31/5 & 1/6 2025
- Ατομική έκθεση ζωγραφικής της Νίνας Διακοβασίλη - “Άγγελοι και Δαίμονες”, 27 – 29 Απριλίου 2025
- Πρόσκληση για Έκθεση Εικαστικών Τεχνών "Συνάντηση στην Ζάκυνθο με τα χρώματα της Επτανήσου"
- Παρουσίαση του νέου βιβλίου του δημοσιογράφου-συγγραφέα Φίλιππου Ζάχαρη «Ευκαιρίες ζωής» στη Ναύπακτο (21/4/2025)
- ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΡΩΜΗΩΝ ΠΡΑΞΕΙΣ
- Η παράσταση «Μαζί» στο θέατρο Altera Pars
- Ανοιχτή πρόσκληση σε εικαστικούς για συμμετοχή στην ομαδική, διεθνή έκθεση εικαστικών με τίτλο: "Ορατό και Αόρατο" - "Visible and Invisible" 31 Μαΐου – 14 Ιουνίου 2025, Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή
- Κυκλοφορία Νέου Μουσικού Άλμπουμ της Πηγής Λυκούδη με τίτλο: «Μελοποιημένος Σωκρατικός Λόγος» - Ερμηνεία: Μιχαήλ Στέφος
- «Δικηγορία, η μικρή μας πόλη» της δικηγόρου-συγγραφέα Στεφανίας Σουλή παρουσιάζεται στην Αθήνα (3.4.2025)
- Παρουσίαση του νέου βιβλίου του δημοσιογράφου Φίλιππου Ζάχαρη «Ευκαιρίες ζωής» στη Θεσσαλονίκη (5/4/2025, στη Θεσσαλονίκη)
- Παρουσίαση βιβλίου: «ANTE PORTAS» - Συλλογικός τόμος (ΘΕΡΜΗ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, 26/3/2025)
- Διήμερο παρουσιάσεων του δίγλωσσου παιδικού βιβλίου «Ο αετός με τα πολύχρωμα φτερά» της Αντωνίας Μπατσαλή σε εικονογράφηση της Λαρισαίας εικαστικού Στέλλας Κακκάβα (Λάρισα 26-27/3)
- Παρουσίαση του δίγλωσσου παιδικού βιβλίου «Ρήγας ο Βελεστινλής» της συγγραφέα Αγγελικής Θάνου - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΟ (22/3/2025 – Βόλος)