Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2022 20:39

Eva Sakellari - Afraid (G.Pal - Remix)

Written by
701
Eva Sakellari - Afraid (G.Pal - Remix)

Eva Sakellari - Afraid (G.Pal - Remix)

H SoulJazz ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός Εva Sakellari, με φρέσκια ακόμα την επιτυχία που γνώρισε το υπέροχο Groovy PopSoul τραγούδι Afraid, το οποίο συμπεριλήφθηκε σε δεκάδες μουσικές συλλογές παγκόσμιας κυκλοφορίας και ακούστηκε στο ραδιόφωνο, συνεργάζεται με τον γνωστό και ταλαντούχο παραγωγό – συνθέτη G. Pal και μας παρουσιάζουν το Remix του τραγουδιού.  

Βελούδινα φωνητικά, ρεφρέν που τραγουδάς με την πρώτη ακρόαση και ένα μεταδοτικό ρυθμό, το Afraid είναι ένα από τα καλύτερα Singles που έχει κυκλοφορήσει αυτή η ξεχωριστή φωνή με την διεθνή ποιότητα. Απολαύστε το!!!

Eva Sakellari - Bio

Η Eva Sakellari είναι από τις πλέον ξεχωριστές Ελληνίδες τραγουδίστριες, που περνά με ευκολία από την soul στην pop, τα blues, το funk αλλά και την jazz, ερμηνεύοντας με τον δικό της τρόπο και ματιά παλιές και νεότερες επιτυχίες και standards αλλά και δικά της κομμάτια, με ένα μοναδικό στυλ και ποιότητα.

Η ενασχόλησή της με την μουσική αρχίζει στα 8 της χρόνια, με μαθήματα κιθάρας και τραγουδιού, ενώ στη συνέχεια γίνεται μέλος χορωδίας. Στην Αθήνα συνεχίζει τις σπουδές της στη μουσική με μαθήματα φωνητικής και πιάνου. Ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική κάνοντας ζωντανές εμφανίσεις σε σημαντικές μουσικές σκηνές, και σε φεστιβάλ, ενώ έχει συνεργαστεί με αρκετά Αθηναϊκά σχήματα και γνωστούς καλλιτέχνες.

Από τον Δεκέμβριο του 2015 και μέχρι τώρα έχει κυκλοφορήσει 5 singles, τα οποία μεταδίδονται από σημαντικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς – Pepper, Real FM, Αθήνα 9.84, Εν Λευκώ, Kosmos, Best, 2ο και 3ο Πρόγραμμα ΕΡΤ κ.α.-, αλλά και το MAD TV.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η διασκευή της στο "Move Over", μια souljazz διασκευή του γνωστού τραγουδιού της Janis Joplin, όπως και το νέο της single "Afraid" το οποίο κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2020, σε συνεργασία με τον παραγωγό/συνθέτη Δημήτρη Νάσσιο (Quasamodo). Τα τραγούδια της έχουν συμπεριληφθεί σε 10 παγκόσμιες μουσικές συλλογές.

Read 701 times

Latest from apostaktirio team