Eva Sakellari - Afraid (G.Pal - Remix)
Eva Sakellari - Afraid (G.Pal - Remix)
H Soul – Jazz ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός Εva Sakellari, με φρέσκια ακόμα την επιτυχία που γνώρισε το υπέροχο Groovy Pop – Soul τραγούδι Afraid, το οποίο συμπεριλήφθηκε σε δεκάδες μουσικές συλλογές παγκόσμιας κυκλοφορίας και ακούστηκε στο ραδιόφωνο, συνεργάζεται με τον γνωστό και ταλαντούχο παραγωγό – συνθέτη G. Pal και μας παρουσιάζουν το Remix του τραγουδιού.
Βελούδινα φωνητικά, ρεφρέν που τραγουδάς με την πρώτη ακρόαση και ένα μεταδοτικό ρυθμό, το Afraid είναι ένα από τα καλύτερα Singles που έχει κυκλοφορήσει αυτή η ξεχωριστή φωνή με την διεθνή ποιότητα. Απολαύστε το!!!
Eva Sakellari - Bio
Η Eva Sakellari είναι από τις πλέον ξεχωριστές Ελληνίδες τραγουδίστριες, που περνά με ευκολία από την soul στην pop, τα blues, το funk αλλά και την jazz, ερμηνεύοντας με τον δικό της τρόπο και ματιά παλιές και νεότερες επιτυχίες και standards αλλά και δικά της κομμάτια, με ένα μοναδικό στυλ και ποιότητα.
Η ενασχόλησή της με την μουσική αρχίζει στα 8 της χρόνια, με μαθήματα κιθάρας και τραγουδιού, ενώ στη συνέχεια γίνεται μέλος χορωδίας. Στην Αθήνα συνεχίζει τις σπουδές της στη μουσική με μαθήματα φωνητικής και πιάνου. Ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική κάνοντας ζωντανές εμφανίσεις σε σημαντικές μουσικές σκηνές, και σε φεστιβάλ, ενώ έχει συνεργαστεί με αρκετά Αθηναϊκά σχήματα και γνωστούς καλλιτέχνες.
Από τον Δεκέμβριο του 2015 και μέχρι τώρα έχει κυκλοφορήσει 5 singles, τα οποία μεταδίδονται από σημαντικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς – Pepper, Real FM, Αθήνα 9.84, Εν Λευκώ, Kosmos, Best, 2ο και 3ο Πρόγραμμα ΕΡΤ κ.α.-, αλλά και το MAD TV.
Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η διασκευή της στο "Move Over", μια soul – jazz διασκευή του γνωστού τραγουδιού της Janis Joplin, όπως και το νέο της single "Afraid" το οποίο κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2020, σε συνεργασία με τον παραγωγό/συνθέτη Δημήτρη Νάσσιο (Quasamodo). Τα τραγούδια της έχουν συμπεριληφθεί σε 10 παγκόσμιες μουσικές συλλογές.
Latest from apostaktirio team
- Λογοτεχνικός Διαγωνισμός 2026 - Ελληνοαυστραλιανός Πολιτιστικός Σύνδεσμος
- ''Nothing to Hide'': Μια παράσταση για όσους τολμούν να φανούν
- 22ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ποίησης και Διηγήματος για το έτος 2026 από την Ένωση Λογοτεχνών Β. Ελλάδας
- "Αρμονία – Ανάμεσα στο χρώμα και την ύλη", ομαδική έκθεση εικαστικών τεχνών
- Εθελοντική Αιμοδοσία από την ομάδα «ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ»
- «Λυσιστράτη» από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος
- Ένα νέο single | ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΣΙΟΣ Feat Χριστίνα Τσεμαλίδου | ''ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ'' & ''ΖΟΡΙΚΗ ΕΠΟΧΗ''
- Παραδοσιακό γλέντι στο Θέατρο της Ρεματιάς Χαλανδρίου από τη χορωδία παραδοσιακής μουσικής «Η Ροδιά»
- Ομαδική Εικαστική Έκθεση «Όλα τα πήρε το καλοκαίρι»
- 8ο PHOTONET GALLERY - ΑΘΗΝΑ, "ΜΕΛΑΝΥΘΡΟΣ"
- Ledisi (US) “For Dinah” live στην Αθήνα
- Θανάσης Σαμαράς «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ» | Stand Up Comedy
- Αρσέν Λουπέν: Το μυστήριο της Κούφιας Βελόνας
- NAOMI MUTOH "La Pesanteur et la Grâce" SOLO BUTOH PERFORMANCE
- SWAN — Το Ακροβατικό υπερθέαμα της Κίνας που κατέκτησε το Μπολσόι έρχεται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
- H Χρυσάνθη Ιακώβου σχολιάζει τη συλλογή διηγημάτων του Τάσου Χανλίογλου «Να σε παρηγορήσω ήρθα», Εκδόσεις Αποστακτήριο
- ΔΟΓΜΑ ΜΠΕΓΚΙΝ: Ένα ταξίδι στο εφιαλτικό 2125 από την Ομάδα ΚΛΕΨύΔΡΑ
- «ΕΓΚΑΤΟΝ 2» του Αργύρη Χριστομάγνου
- ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 5ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
- Ομαδική Εικαστική Έκθεση "Σώμα καλοκαιριού"