Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022 07:50

Σοφία Παπουλάκου - Τα Μυστικά | Νέο Promo Single από το επερχόμενο Digital Album

Written by
445
Σοφία Παπουλάκου - Τα Μυστικά | Νέο Promo Single από το επερχόμενο Digital Album

Σοφία Παπουλάκου - Τα Μυστικά, Νέο Promo Single από το επερχόμενο Digital Album 

Στα πλαίσια της προσπάθειας επικοινωνίας του νέου Promo Single - Video Clip της Σοφίας Παπουλάκου «Τα Μυστικά» που είναι σε εξέλιξη, επικοινωνούμε μαζί σας, προς ενημέρωση και αξιολόγηση, με την ελπίδα της δημοσίευσης αν βρίσκεται στο ύφος του προφίλ της ιστοσελίδας σας.

Η Σοφία Παπουλάκου έχοντας στις αποσκευές της καλλιτεχνικές σπουδές, πετυχημένες ζωντανές εμφανίσεις και συνεργασίες με γνωστούς καλλιτέχνες, έρχεται σήμερα και μας παρουσιάζει το νέο της Promo Single με τίτλο «Τα Μυστικά» από το επερχόμενο Digital Album.

«Τα Μυστικά», σε μουσική επιμέλεια και ενορχήστρωση Βαγγέλη Καραπέτρου, είναι το 1ο δείγμα από το επερχόμενο Digital Album που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό. Τη μουσική υπογράφει ο Νίκος Πλιός ενώ τους στίχους η Γεωργία Παπαδοπούλου.

Η InSideOut Music Web Promotion με χαρά καλωσορίζει την Σοφία Παπουλάκου. Μια δυναμικά ανερχόμενη τραγουδίστρια, όπου μέσα σε δύσκολες εποχές για την δισκογραφία και τους νέους καλλιτέχνες, βρίσκει το ύφος και τον τρόπο να εκφράσει και να καταθέσει τη δική της μουσική πρόταση, συνεχίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την ανοδική της πορεία.

 

Read 445 times

Latest from apostaktirio team