Παρουσίαση δίσκου της Σάσας Παπαλάμπρου στα "Ελευθέρια" του Δήμου Δράμας στις 4 Ιουλίου με είσοδο ελεύθερη (video)

ΣΑΣΠΕΝΣ
«Θα δημιουργώ απ' τα χαλάσματα, μ' όσα ήρθαν και κράτησαν, μ' όσα ακόμα δεν άρχισαν…»
Η Σάσα Παπαλάμπρου, παρουσιάζει τη δεύτερη δισκογραφική της δουλειά που έχει κυκλοφορήσει αυτές τις μέρες, με τίτλο «Σασπένς».Η παρουσίαση θα γίνει στις 4 Ιουλίου, στο θεατράκι της Αγίας Βαρβάρας στη Δράμα, στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Ελευθέρια» του Δήμου Δράμας, που ξεκινούν από τις 17/06 και ολοκληρώνονται στις 04/07 με τη βραδιά της παρουσίασης.
Μετά το CRAMA, τον πρώτο της δίσκο, όπου η ελληνική παραδοσιακή μουσική συναντά την τζαζ μέσα από τις διασκευές της, τώρα μετατοπίζεται σε ένα πιο εξομολογητικό, προσωπικό ύφος, μέσα από το οποίο αποτυπώνεται η αγωνία της να μοιραστεί όσα είδε και έμαθε ως τώρα. Σε μουσική και στίχους δικούς της, συνδυαστικά με την ευρηματική ενορχήστρωση του Θανάση Καρυπίδη, τα τραγούδια της Σάσας ηχογραφούνται στον τόπο γέννησης της, τη Δράμα, και ετοιμάζονται για μια διαδρομή έξω από τα συνήθη μουσικά σύνορα.
Στις 4 Ιουλίου θα παρουσιαστούν τα εννιά τραγούδια του νέου δίσκου, τα οκτώ σε μουσική και στίχους δικούς της, μαζί με τη δική της διασκευή ενός αγαπημένου ρεμπέτικου τραγουδιού, αλλά και ένα πλήρες πρόγραμμα με καλεσμένους την Εύη Υπασπιστή και τον Χρήστο Βογιατζή.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συντελεστές:
Βασίλης Ιωάννου: Τύμπανα
Απόστολος Καλτσάς: Ηλ. μπάσο
Θανάσης Καρυπίδης: Βιολί
Τάσος Συμεωνίδης: Ηλ. Κιθάρα
Άλτο σαξόφωνο: Χάρης Ξυλάς
Τρομπέτα: Άγγελος Καλοτραπέζης
Guests: Εύη Υπασπιστή, Χρήστος Βογιατζής
---
Ώρα έναρξης: 21:00
Θεατράκι Αγίας Βαρβάρας, Δράμα
Είσοδος ελεύθερη
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Η Σάσα Παπαλάμπρου είναι τραγουδίστρια και πιανίστα. Έχει δίπλωμα πιάνου, πτυχίο από το τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιόνιου Πανεπιστήμιου της Κέρκυρας και Μεταπτυχιακό της Εθνομουσικολογίας και Πολιτισμικής Ανθρωπολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ παράλληλα είναι καθηγήτρια φωνητικής και πιάνου, έχοντας διδάξει στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου «Εκτέλεση/Ερμηνεία της Jazz Μουσικής και νέες Τεχνολογίες». Έχει συνεργαστεί με τους Δημήτρη Βασιλάκη, Μάνο Σαριδάκη, Τηλέμαχο Μούσα, Βαγγέλη Γερμανό, Γιάννη Κούτρα και πολλούς άλλους καλλιτέχνες της τζαζ και της ελληνικής μουσικής σκηνής. Μετά την κυκλοφορία του cd «CRAMA» ετοιμάζεται να παρουσιάσει την επόμενη δισκογραφική της δουλειά με τίτλο «Σασπένς» σε δική της μουσική και στίχους.
https://youtu.be/-_aHzr-Y9NM?si=iZ4fjYlNYePthBG3
https://linktr.ee/sassapapalamprou
https://www.facebook.com/dimosdramas/
https://visit-drama.com/event/eleftheria/
Latest from Super User
- "Από σημαιοφόρος σε αποτυχία: Το κρυφό κόστος της ακαδημαϊκής εμμονής στην Ελλάδα" ένα κείμενο της Φωτεινής Τζουβελέκη
- Βραβεία 4ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Πρωτότυπων Μονολόγων επί Σκηνής της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος
- Στράτος Κύπρος "Δυο αγκαλιές" : Νέο τραγούδι και video
- Ελληνική υπογραφή στο Hollywood από τις Duo Z (Zoe Tiganouria & Zizi Bologna) είναι γεγονός! Στις 3 Μαΐου κυκλοφορεί το soundtrack της πολυβραβευμένης ταινίας "Forbidden Tango"
- ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 14ου ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 2025, Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος (έως 18/7)
- Απολαύστε το νέο Video Clip της κωμικής παράστασης «Νύχτα Φόνου» σε ερμηνεία Φάνη Μπουχλαριώτη!
- «Ο Αιώνας του Μίμη Πλέσσα»: Ένα μοναδικό μουσικό αφιέρωμα για το MDA Ελλάς, 18 Ιουνίου 2025
- Δίκτυο Αλληλεγγύης Αγίας Παρασκευής: Αποτελέσματα 2ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Διηγήματος
- Πνευματικοί Ορίζοντες Λεμεσού: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ H' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΛΟΓΟTΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 2024-2025
- Για 8η συνεχόμενη χρονιά, το Chania International Photo Festival (CIP Festival) ανοίγει τις πύλες του από τις 20 έως τις 24 Ιουλίου 2025
- ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 2ΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΛΟΓ. ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 2025 - ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΜΙΧΑΗΛΑΣ ΑΒΕΡΩΦ - ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ - ΔΙΗΓΗΜΑ KAI ΠΟΙΗΣΗ
- Νίκος Καββαδίας - Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων 14ου Διαγωνισμού Ποίησης ΣΠΕΚ “των Θαλασσών τα Λόγια”
- 3ος Δρόμος Θυσίας «Κακολύρι 1944» . Όταν η Μνήμη μετουσιώνεται σε Δύναμη
- Βραβεία 3ου Πανελλήνιου Σχολικού Διαγωνισμού Σεναρίου εκ Διασκευής Ελληνικού Διηγήματος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος
- Παρουσίαση βιβλίου: «Ρήγας ο Βελεστινλής» της Αγγελικής Θάνου από τις Εκδόσεις Αποστακτήριο (6/5, Δημοτική Βιβλιοθήκη Θέρμης)
- 6ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ στο λογοτεχνικό είδος του πεζοτράγουδου, από το Αθλητικό Επιστημονικό Πολιτιστικό Σωματείο ΑΘΛ.Ε.ΠΟΛΙ.Σ.
- Κυριακή 25 Μαΐου 2025 οι απονομές του Λογοτεχνικού Διαγωνισμού για την Κύπρο, των Εκδόσεων Αποστακτήριο και του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης
- Αποτελέσματα 3ου Διεθνούς Λογοτεχνικού Διαγωνισμού Εκδόσεων Αποστακτήριο & Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης, «1974-2024: 50 χρόνια από την παράνομη τουρκική εισβολή και κατοχή εδαφών της Κύπρου»
- Έκθεση του Κώστα Ευαγγελάτου στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά / 2 – 8 Σεπτεμβρίου 2024
- ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ “ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ ΠΕΤΡΙΔΗ” ΜΕΧΡΙ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024.