Δημήτρης Κανέλλος «Μια Ζωή Το Παλεύω» Νέα Κυκλοφορία από την DEEP MUSIC

Ο Δημήτρης Κανέλλος, ένας από τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους της νεότερης γενιάς στο έντεχνο και λαϊκό τραγούδι, μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι με τίτλο «Μια Ζωή Το Παλεύω».
Πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια, που έγραψε ο Γιάννης Πάριος και ερμήνευσε στα τέλη της δεκαετίας του '80 η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.
Όπως έχει δηλώσει σε αρκετές συνεντεύξεις του και ο ίδιος ο Δημήτρης, ο Γιάννης Πάριος αποτελεί γι' αυτόν πρότυπο και του έχει ιδιαίτερη αδυναμία.
Αυτός είναι και ο λόγος που αποφάσισε να παρουσιάσει ξανά με το δικό του μοναδικό τρόπο το τραγούδι «Μια Ζωή Το Παλεύω».
Με την αισθαντική φωνή του ο Δημήτρης Κανέλλος τραγουδά:
«Μια ζωή το παλεύω
Κι όλο λέω εντάξει
Μ' άλλο είναι στα λόγια
Κι άλλο είναι στην πράξη...»
Μέχρι σήμερα ο Δημήτρης Κανέλλος μετρά στο ενεργητικό του τέσσερις (4) προσωπικούς δίσκους και συνεργασίες με τα πιο σημαντικά ονόματα της ελληνικής μουσικής, όπως οι: Θάνος Μικρούτσικος, Μάνος Λοΐζος, Δημήτρης Λάγιος, Φώντας Λάδης, Μίμης Πλέσσας, Μίλτος Πασχαλίδης, Θύμιος Παπαδόπουλος, Μανόλης Ανδρουλιδάκης και Στέφανος Κορκολής.
Ο Δημήτρης Κανέλλος γεννήθηκε στη Νίκαια του Πειραιά και μπορεί να ξεκίνησε την πορεία του από τα ταβερνάκια στην Κοκκινιά και τον Κορυδαλλό όπου μεγάλωσε, με πείσμα και επιμονή όμως βρέθηκε να τραγουδά δίπλα στο Δημήτρη Μητροπάνο, την Πόλυ Πάνου, την Ελένη Βιτάλη και τη Γλυκερία.
Latest from apostaktirio team
- ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ - Μελανογραφίες και Παιχνιδίσματα - Ατομική έκθεση στο ΚΑΜΙΝΙ, Πολιτιστικό Κέντρο Γαλατσίου
- ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΑΤΖΗΝΙΚΗΤΑ - ατομική έκθεση ζωγραφικής στο καφέ ΡΑΜΝΟΥΣ
- ''FAMILY SECRETS'' του Enrico Luttmann, στο θέατρο ΑΛΚΜΗΝΗ
- Μαθήματα Ιστορίας της Τέχνης με τον Ανδρέα Κατσικούδη - Εννοιολογική Τέχνη (Σάββατο 31/5/2025 στο CINEMARIAN)
- 3ος Δρόμος Θυσίας "Κακολύρι 1944"
- Παρουσίαση του νέου βιβλίου του δημοσιογράφου-συγγραφέα Φίλιππου Ζάχαρη «Ευκαιρίες ζωής» στην Αθήνα (Εκδόσεις Αποστακτήριο, 5/5/2025)
- Παρουσίαση της νέας νουβέλας της συγγραφέα Χάρι Παπαδοπούλου «Θύμησις» στην Αθήνα (Εκδόσεις Αποστακτήριο, 2/5/2025)
- Έναρξη συμμετοχών για το B.C.C.Fest 25-Balkan Classic Contemporary Festival, Αθήνα 3/5, Θεσσαλονίκη 31/5 & 1/6 2025
- Ατομική έκθεση ζωγραφικής της Νίνας Διακοβασίλη - “Άγγελοι και Δαίμονες”, 27 – 29 Απριλίου 2025
- Πρόσκληση για Έκθεση Εικαστικών Τεχνών "Συνάντηση στην Ζάκυνθο με τα χρώματα της Επτανήσου"
- Παρουσίαση του νέου βιβλίου του δημοσιογράφου-συγγραφέα Φίλιππου Ζάχαρη «Ευκαιρίες ζωής» στη Ναύπακτο (21/4/2025)
- ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΡΩΜΗΩΝ ΠΡΑΞΕΙΣ
- Η παράσταση «Μαζί» στο θέατρο Altera Pars
- Ανοιχτή πρόσκληση σε εικαστικούς για συμμετοχή στην ομαδική, διεθνή έκθεση εικαστικών με τίτλο: "Ορατό και Αόρατο" - "Visible and Invisible" 31 Μαΐου – 14 Ιουνίου 2025, Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή
- Κυκλοφορία Νέου Μουσικού Άλμπουμ της Πηγής Λυκούδη με τίτλο: «Μελοποιημένος Σωκρατικός Λόγος» - Ερμηνεία: Μιχαήλ Στέφος
- «Δικηγορία, η μικρή μας πόλη» της δικηγόρου-συγγραφέα Στεφανίας Σουλή παρουσιάζεται στην Αθήνα (3.4.2025)
- Παρουσίαση του νέου βιβλίου του δημοσιογράφου Φίλιππου Ζάχαρη «Ευκαιρίες ζωής» στη Θεσσαλονίκη (5/4/2025, στη Θεσσαλονίκη)
- Παρουσίαση βιβλίου: «ANTE PORTAS» - Συλλογικός τόμος (ΘΕΡΜΗ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, 26/3/2025)
- Διήμερο παρουσιάσεων του δίγλωσσου παιδικού βιβλίου «Ο αετός με τα πολύχρωμα φτερά» της Αντωνίας Μπατσαλή σε εικονογράφηση της Λαρισαίας εικαστικού Στέλλας Κακκάβα (Λάρισα 26-27/3)
- Παρουσίαση του δίγλωσσου παιδικού βιβλίου «Ρήγας ο Βελεστινλής» της συγγραφέα Αγγελικής Θάνου - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΟ (22/3/2025 – Βόλος)