Παρασκευή, 08 Οκτωβρίου 2021 09:12

Διαγωνισμός Φωτογραφίας Καλλιτεχνικού Γυμνού (παράταση)

Written by
624
Διαγωνισμός Φωτογραφίας Καλλιτεχνικού Γυμνού (παράταση)

Διαγωνισμός Φωτογραφίας Καλλιτεχνικού Γυμνού

Οι φωτογραφίες που θα διακριθούν θα πάρουν μέρος  στην έκθεση Γυμνά Βλέμματα ΙV  που θα γίνει στην Αθήνα  την άνοιξη του 2022.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να στείλουν ως τις 20 Ιανουαρίου 2022 τις συμμετοχές τους (ως 12 φωτογραφίες, σε μικρή ανάλυση 300 - 500 kilobytes) στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Επίσης στο μήνυμα να γράφεται όνομα, επίθετο και κινητό τηλέφωνο και στο θέμα ΓΥΜΝΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ (γιατί η ομάδα διοργανώνει κι άλλους διαγωνισμούς).

Οι φωτογραφίες που θα διακριθούν θα τυπωθούν από τους φωτογράφους και θα σταλούν έγκαιρα για την έκθεση (με ταχυδρομείο ή παραλαβή στο Cinemarian – θα δοθεί συγκεκριμένη καταληκτική ημερομηνία και προδιαγραφές τυπώματος).  Δεν θα έχουμε παρά μόνο φωτογραφία στους τοίχους μας, ούτε κάδρα ούτε χαρτόνια και διάφορα σχετικά (κάτι που για μας είναι αισθητική πρόταση και για τους φωτογράφους που συμμετέχουν μειωμένο κόστος). Επίσης οι 5 καλύτερες φωτογραφίες θα τυπωθούν με έξοδα της διοργάνωσης. Οι συμμετέχοντες φωτογράφοι συναινούν να χρησιμοποιηθούν οι σχετικές φωτογραφίες τους για την προώθηση της εκδήλωσης.

Δεν υπάρχει κάποιο κόστος για την συμμετοχή στο διαγωνισμό αυτό ή για την έκθεση όσων διακριθούν. Θα γίνει τέλος προσπάθεια να βγει όλο το υλικό της έκθεσης και σε λεύκωμα.

Βίντεο από την έκθεση ΓΥΜΝΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΙΙ (2019): https://youtu.be/dcoZvBqWgjs

Διοργάνωση:  Φωτογραφική Ομάδα ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26    www.diafragma26.gr

Επιμέλεια: Ανδρέας Κατσικούδης

Συντονισμός: Κώστας Σταμπάνης

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: Όσοι αναδημοσιεύουν φωτογραφίες παρακαλούμε να μην ξεχνούν τα ονόματα των φωτογράφων

*Φωτογραφία: Je_on Papageorgiou

Read 624 times

Latest from apostaktirio team