ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ “ΕΣΤΙΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ”
ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ “ΕΣΤΙΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ”
Απευθύνεται σε μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων ηλικίας 12 έως 18 ετών.
ΕΝΑΡΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: Οκτώβριος 2011
ΛΗΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ : 29 Φεβρουαρίου 2012
1. ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
Η εξασφάλιση των ενεργειακών πόρων για τις επόμενες γενιές και ο περιορισμός της επιβάρυνσης του περιβάλλοντος και του παγκόσμιου κλίματος είναι η μεγαλύτερη πρόκληση της εποχής μας.
Οι μαθητές καλούνται να τραβήξουν φωτογραφίες που παρουσιάζουν ή αναδεικνύουν τη χρήση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και της ενέργειας γενικότερα, στη καθημερινότητα.
Οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν φωτογραφίες που παρουσιάζουν για παράδειγμα ένα τοπίο “πριν και μετά” και στο οποίο φαίνεται κάποια αλλαγή. Επίσης μπορούν να υποβάλουν μια σειρά φωτογραφιών (έως και 3) που αναδεικνύουν /τεκμηριώνουν μια διαδικασία. Το θέμα μπορεί να καλυφθεί με έναν χιουμοριστικό, ποιητικό, αφηγηματικό, φανταστικό, αποδεικτικό ή μεταφορικό τρόπο.
Οι καλύτερες φωτογραφίες κάθε χώρας θα επιδειχθούν σε εθνικό επίπεδο. Η παρουσίαση των νικητών κάθε χώρας θα γίνει στο διαγωνισμό Solar Decathlon Europe 2012 στη Μαδρίτη. Κατά τη διάρκεια του Solar Decathlon Europe 2012 θα αναδειχθούν οι τελικοί νικητές σε διεθνές επίπεδο.
Πως μπορείτε να λάβετε μέρος;
Η συμμετοχή είναι δυνατή ύστερα από μια απλή εγγραφή στον δικτυακό τόπο του έργου 10ACTION στην παρακάτω διεύθυνση:
http://10action-teenagers.sdeurope.org
Εκεί θα ακολουθήσετε τις οδηγίες και θα συμπληρώσετε μια φόρμα αίτησης.
Μόνο οι φωτογραφίες που έχουν υποβληθεί έγκαιρα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό. Η ημερομηνία της παραλαβής θεωρείται η ημερομηνία που υποβάλλατε την αίτηση σας και τις φωτογραφίες σας. Οποιαδήποτε προσφυγή στα δικαστήρια αποκλείεται.
Για περισσότερες πληροφορίες:
http://10action-eenagers.sdeurope.org/
Latest from Super User
- Οι Εκδόσεις Αποστακτήριο προκηρύσσουν τον 4ο Διεθνή Λογοτεχνικό Διαγωνισμό με θέμα: "Γυναικοκτονία", σε συνεργασία με τον Σύλλογο Επιστημόνων Κεντρικής Μακεδονίας «Αριστοτέλης»
- ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ – ΜΕΣΑΟΡΙΑΣ – ΜΟΡΦΟΥ
- Δημοτικό Θέατρο Πειραιά: «MyCenae». Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών
- Η Λαϊκή Ορχήστρα "Απόστολος Καλδάρας" παρουσιάζει: "Τι να θυμηθώ, τι να ξεχάσω…" στο Θέατρο Βράχων
- Ο Tiny Jackal, ο Θωμάς Κωνσταντίνου και οι ΘΥΓΑΤΕΡΕΣ / THYGATERES
- «Λυσιστράτη» του Αριστοφάνη – ΚΘΒΕ
- Joseph Saar Apostolakis – “Αχαρτογράφητα Νερά”: Εκεί που η απώλεια γίνεται φως και ελπίδα
- Μάνος Χατζημαλωνάς Stand Up Therapy Tour 2026
- 9ο Chania International Photo Festival
- Ελένη Φιλίνη «Ανατροπή»
- 1ο Stand Up Comedy Festival
- Jazz Week on the roof | 5-11 Ιουλίου 2026
- ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ | ΙΟΥΛΙΑ ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗ
- ΜΕΙΔΙΑΜΑ ΠΟΡΦΥΡΑΣ
- Μινυρίσματα
- «ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟ» KΡΙΝΙΩ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ
- Μισή ώρα ήταν αρκετή
- Ομαδική έκθεση φωτογραφίας | Graffiti in the City | Blank Wall Gallery
- ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ | Λουδοβίκος των Ανωγείων «Γκρεμό δεν έχουν τα πουλιά»
- Δημήτρης Σταρόβας & Starovas Band + φίλοι
