Αποτελέσματα 7ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Μουσικής 2022 του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος
Αποτελέσματα 7ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Μουσικής 2022 του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος
Με μεγάλη επιτυχία και σε ιδιαίτερα υψηλό, καλλιτεχνικό επίπεδο πραγματοποιήθηκε ο 7ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Μουσικής 2022, του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος, με την υποστήριξη του Ωδείου Φίλιππος Νάκας. Ο διαγωνισμός διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, στην Αίθουσα Συναυλιών του Ωδείου, στις 11, 12, και 13 Νοεμβρίου.
Στον διαγωνισμό συμμετείχαν 70 έφηβοι και ενήλικες (12 ως 30 ετών) μαθητές, σπουδαστές και απόφοιτοι Ωδείων, Μουσικών Σχολών και Πανεπιστημίων από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι διαγωνίστηκαν στις κατηγορίες: Πιάνο, Κλασικό Τραγούδι (Μονωδία), Παραδοσιακά Όργανα, Έγχορδα, Κιθάρες και Πνευστά.
Τις επιτροπές του διαγωνισμού πλαισίωσαν κορυφαίοι σολίστες και εξάρχοντες των μεγάλων ελληνικών ορχηστρών, διακεκριμένοι λυρικοί τραγουδιστές, έμπειροι μουσικοί παιδαγωγοί, που στάθηκαν με εκτίμηση και αγάπη στους διαγωνιζόμενους, συγχαίροντας την προσπάθεια, το καλλιτεχνικό επίπεδο και το ήθος τους.
Πρόεδρος του Διαγωνισμού ήταν ο Διευθυντής της Συμφωνικής Ορχήστρας Δήμου Αθηναίων και συνθέτης Ελευθέριος Καλκάνης.
Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής :
Το Δ.Σ. του Ομίλου μετά από πρόταση του Προέδρου του διαγωνισμού, μαέστρου και συνθέτη Ελευθέριου Καλκάνη, αποφάσισε και απονέμει Ειδικό Βραβείο Μουσικής «Όμιλος UNESCO Τ.Λ.Ε.Ε.» στην ΚΟΤΣΙΦΑ ΜΕΛΙΝΤΑ του Φωτίου – 13 ετών – Ηλιούπολη (Βιολί), το οποίο συνοδεύεται από το χρηματικό έπαθλο των 150 ευρώ. Το βραβείο απονέμεται για δεύτερη φορά, λόγω του εξαιρετικά υψηλού, ερμηνευτικού επιπέδου των διαγωνιζομένων στην κατηγορία «Έγχορδα εφήβων».
ΕΓΧΟΡΔΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ (Βιολί, Βιόλα)
Την επιμέλεια οργάνωσης του διαγωνισμού είχαν οι μουσικοί και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου, Μάνια Βλαχογιάννη και Κώστας Νούσιας, με τη στήριξη των μελών του Δ.Σ. του Ομίλου, Ελένη Κιτσέλη, Αγαθή Αρβανιτάκη, Έλενα Κρυστάλλη και Βασίλη Μόσχου.
Latest from apostaktirio team
- Λογοτεχνικός Διαγωνισμός 2026 - Ελληνοαυστραλιανός Πολιτιστικός Σύνδεσμος
- ''Nothing to Hide'': Μια παράσταση για όσους τολμούν να φανούν
- 22ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ποίησης και Διηγήματος για το έτος 2026 από την Ένωση Λογοτεχνών Β. Ελλάδας
- "Αρμονία – Ανάμεσα στο χρώμα και την ύλη", ομαδική έκθεση εικαστικών τεχνών
- Εθελοντική Αιμοδοσία από την ομάδα «ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ»
- «Λυσιστράτη» από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος
- Ένα νέο single | ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΣΙΟΣ Feat Χριστίνα Τσεμαλίδου | ''ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ'' & ''ΖΟΡΙΚΗ ΕΠΟΧΗ''
- Παραδοσιακό γλέντι στο Θέατρο της Ρεματιάς Χαλανδρίου από τη χορωδία παραδοσιακής μουσικής «Η Ροδιά»
- Ομαδική Εικαστική Έκθεση «Όλα τα πήρε το καλοκαίρι»
- 8ο PHOTONET GALLERY - ΑΘΗΝΑ, "ΜΕΛΑΝΥΘΡΟΣ"
- Ledisi (US) “For Dinah” live στην Αθήνα
- Θανάσης Σαμαράς «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ» | Stand Up Comedy
- Αρσέν Λουπέν: Το μυστήριο της Κούφιας Βελόνας
- NAOMI MUTOH "La Pesanteur et la Grâce" SOLO BUTOH PERFORMANCE
- SWAN — Το Ακροβατικό υπερθέαμα της Κίνας που κατέκτησε το Μπολσόι έρχεται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
- H Χρυσάνθη Ιακώβου σχολιάζει τη συλλογή διηγημάτων του Τάσου Χανλίογλου «Να σε παρηγορήσω ήρθα», Εκδόσεις Αποστακτήριο
- ΔΟΓΜΑ ΜΠΕΓΚΙΝ: Ένα ταξίδι στο εφιαλτικό 2125 από την Ομάδα ΚΛΕΨύΔΡΑ
- «ΕΓΚΑΤΟΝ 2» του Αργύρη Χριστομάγνου
- ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 5ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
- Ομαδική Εικαστική Έκθεση "Σώμα καλοκαιριού"
