Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2022 06:50

Φωτογραφικό Ταξίδι στην Αλβανία με τον Ανδρέα Κατσικούδη

Written by
438
Φωτογραφικό Ταξίδι στην Αλβανία με τον Ανδρέα Κατσικούδη

Φωτογραφικό Ταξίδι στην Αλβανία με τον Ανδρέα Κατσικούδη

Προορισμός Τίρανα

28 Ιουλίου ως 1 Αυγούστου 2022

5 μέρες, 4 διανυκτερεύσεις

Ο Α.Κ. επισκέφτηκε τα Τίρανα για πρώτη φορά το 2015 και ενθουσιάστηκε. Βρήκε την πόλη να έχει μέσα από τις αντιθέσεις της μεγάλο φωτογραφικό ενδιαφέρον, να είναι εύκολη στο περπάτημα, φιλική, ασφαλής και οικονομική.

Στο ταξίδι αυτό θα συνεχίσει την εξερεύνηση με λίγα άτομα που θα επιλέξει. Έχει σχεδιάσει ένα ιδιαίτερα οικονομικό ταξίδι που θα καταλήξει σε έκθεση φωτογραφίας. Κατά τη διάρκειά του μπορούν οι συμμετέχοντες να τον συμβουλεύονται σε οποιοδήποτε φωτογραφικό θέμα τους απασχολεί, ενώ το φθινόπωρο θα βρεθούν για να επιλέξει τις φωτογραφίες που θα αποτελέσουν το υλικό της ομαδικής τους έκθεσης.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμφωνούν στη φωτογράφιση τους και λήψη βίντεο με τα πρόσωπά τους (υλικό που μπορεί να μπει σε έκθεση φωτογραφίας, σε κοινωνικά δίκτυα, σε έντυπα και διαδικτυακά περιοδικά ή και να αποτελέσει μέρος ντοκιμαντέρ).

Πληροφορίες στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ένα slideshow από το προηγούμενο ταξίδι του:

Read 438 times

Latest from apostaktirio team