Blank Wall Gallery Ατομική Έκθεση Φωτογραφίας του Henri Kandiyoti
Ατομική Έκθεση
Henri Kandiyoti
“Lines & Living Beings”
Έναρξη έκθεσης: Παρασκευή 19 Μαΐου, 21:00
Blank Wall Gallery
Φωκίωνος Νέγρη 55 Κυψέλη
[p]+30.211.4052.138 [m]+30.694.3868.124
www.blankwallgallery.com
Επιμέλεια έκθεσης: Henri Kandiyoti
Διάρκεια έκθεσης: Από 19 Μαΐου έως 24 Μαΐου 2023
Η έκθεση του Henri Kandiyoti με τίτλο “Lines & Living Beings”
θα φιλοξενηθεί στη Blank Wall Gallery από τις 19 έως τις 24 Μαϊου. Τα έργα του απεικονίζουν αρχιτεκτονικά κτίρια σε όλο τον κόσμο που συνυπάρχουν αρμονικά με τους ζωντανούς οργανισμούς. Τα κτίρια αυτά είναι ένα σύνολο αρχιτεκτονικών γραμμών και γραφικών που παρουσιάζονται μέσα από την οπτική του Henri Kandiyoti τη στιγμή της φωτογράφισης. Ο συσχετισμός γραμμών και ζωντανών οργανισμών έχει σαν στόχο την δημιουργία μίας αίσθησης ευχαρίστησης και θαυμασμού στο μυαλό του θεατή, ο οποίος θα δει μέσα από τη διαφορετική οπτική γωνία του φωτογράφου, όπως αυτή παρουσιάζεται από αυτή τη σειρά φωτογραφιών, τις πολιτισμικές και αισθητικές διαφορές που υπάρχουν ανά τον κόσμο.
Ο Henri Kandiyoti γεννήθηκε και ζει στην Κωνσταντινούπολη. Έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Αγγλικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου της Κωνσταντινούπολης και το Τμήμα Φωτογραφίας του Πανεπιστημίου Anadolu. Έχει κερδίσει σχεδόν 300 βραβεία σε διαγωνισμούς φωτογραφίας που έχουν διεξαχθεί από τη FIAP, την PSA, τη GPU και τη GAP και έχει τιμηθεί με τη διάκριση EFIAP (Excellence FIAP), Fédération Internationale de l'Art Photographique. Περίπου 100 φωτογραφίες του έχουν εκτεθεί σε εθνικές και διεθνείς εκθέσεις, φεστιβάλ και μπιενάλε που πραγματοποιήθηκαν σε διάφορες χώρες.
Επίσης φωτογραφίες του έχουν δημοσιευθεί σε φωτογραφικά, άλμπουμ & περιοδικά. Πολλά έργα του βρίσκονται σε γκαλερί και ιδιωτικές συλλογές έργων τέχνης
Η έκθεσή του “Lines & Living Beings” θα παραμείνει στη Blank Wall Gallery μέχρι τις 24 Μαΐου και είστε όλοι ευπρόσδεκτοι να την επισκεφθείτε και να γνωρίσετε τον καλλιτέχνη από κοντά.
Είσοδος Ελεύθερη
Πληροφορίες:
blankwallgallery.com
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
[p]+30.211.4052.138
[m]+30.694.7725.521
Ωράριο Λειτουργίας:
Δευτέρα – Τρίτη
Τετάρτη - Παρασκευή: 17:30 - 21:30
Σάββατο: 12:30 - 14:30
Latest from Super User
- Ομαδική έκθεση φωτογραφίας | Graffiti in the City | Blank Wall Gallery
- ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ | Λουδοβίκος των Ανωγείων «Γκρεμό δεν έχουν τα πουλιά»
- Δημήτρης Σταρόβας & Starovas Band + φίλοι
- ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥ, MONIE & MONIE CONNIENTE «Το σκουλήκι fly, έγινε butterfly»
- Αποτελέσματα 6ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ποίησης «Η Βία δεν έχει Επίθετο»
- Η «σχεδία» της Τέχνης και του έρωτα
- Ένα νέο single | ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΣΙΟΣ Feat Χριστίνα Τσεμαλίδου | ''ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ'' & ''ΖΟΡΙΚΗ ΕΠΟΧΗ''
- 4ος Δρόμος Θυσίας "Κακολύρι 1944"
- Η ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΒΟΝΙΤΣΗΣ ΚΑΙ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
- Κιντόρα, ο πλανήτης της ευγένειας
- Χίλιοι τρόποι να πεθάνεις
- Δημήτρης Τσιβούλας υποδέχεται στη Θεσσαλονίκη τον Δημήτρη Μεσημέρη
- ΑΘΗΝΑ ΡΟΥΤΣΗ «LET ME BREATHE» - «ΜΙΚΡΑ ΣΠΑΘΙΑ»
- Ομαδική Έκθεση Φωτογραφίας | Διαδρομές “My Georgia”
- Κατάμεστο το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στη παράσταση «Ζωή Τηγανούρια – Μια Βεντάλια από Γυναίκες»!
- ΓΕΩΡΓΙΑ ΝΤΑΓΑΚΗ | Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης | 27.3.2026
- ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΟΥ - Η ΠΡΩΤΗ ΑΧΤΙΔΑ
- "Στης γυναίκας τα μάτια" Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου
- Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ 4ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ | Θέατρο «Μικρό Γκλόρια»
- «TOXIC» του Γιώργου Αγγελίδη: 2 ακόμη παραστάσεις πριν το φινάλε
