Πέμπτη, 04 Ιανουαρίου 2024 10:38

Δωρεάν Φωτοβόλτα στον Εθνικό Κήπο από το ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ

Written by
124
Δωρεάν Φωτοβόλτα στον Εθνικό Κήπο από το ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ

«Το πάρκο παραμένει στην μνήμη μου όσο κανένα άλλο πάρκο που έχω επισκεφτεί στη ζωή μου. Η πεμπτουσία του πάρκου είναι όπως όταν κάποιος κοιτά ένα πίνακα ή ονειρεύεται, να βρίσκεται σε έναν τόπο που όμως δεν μπορεί ποτέ να πάει». -Χένρυ Μίλλερ, για τον Εθνικό Κήπο (Wikipedia).

Ο Εθνικός Κήπος με τις έξι λίμνες του, τα σπάνια δέντρα, την ποικιλία φυτών και πτηνών (κοτσύφια, καρακάξες, κίσσες, σπουργίτια, παπαγαλάκια, τσαλαπετινούς, παγώνια, χήνες, πάπιες κ.ά.), την ησυχία και ηρεμία που δημιουργεί, τα ξέφωτα με τις αρχαιότητες και τα ιδιαίτερα δρομάκια του, αποτελεί όλες τις εποχές μια υπέροχη επιλογή για βόλτα και ξεκούραση στην πόλη.

Είναι επίσης και αγαπημένος φωτογραφικός προορισμός της ομάδας μας, αφού κάθε χρόνο θα τον επισκεπτούμε έστω για μία φορά, για να φωτογραφίσουμε τις ομορφιές του, αλλά συχνά και για να σκηνοθετήσουμε κάποιες δικές μας λήψεις.

Κυριακή 28 Ιανουαρίου πρωί στις 11:00 π.μ. το ραντεβού μας στα σκαλάκια στο Ζάππειο Μέγαρο.

Μπορεί να έρθει μαζί μας όποιος επιθυμεί, ακόμα κι αν δεν φωτογραφίζει. Επίσης είναι μια καλή ευκαιρία για νέους ηθοποιούς και μοντέλα να μας ποζάρουν κι εμείς να τους δώσουμε ωραίες φωτογραφίες για την προώθηση της δουλειάς τους!

Δεν υπάρχει κάποιο κόστος για τη συμμετοχή. Δεν χρειάζεται να δηλώσετε συμμετοχή – προτείνεται όμως να γραφτείτε στην ενημερωτική μας λίστα για να μαθαίνετε έγκαιρα τις εκδηλώσεις μας (στέλνουμε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο θέμα γράφουμε ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ).

Η φωτοβόλτα θα ακυρωθεί μόνο σε περίπτωση ιδιαίτερα κακού καιρού και τότε θα βγει ανακοίνωση εδώ

Να θυμίσουμε ότι ο «κακός καιρός» έχει για μας τους φωτογράφους το πιο μεγάλο ενδιαφέρον και το κρύο ή μια ψιχάλα δεν μας αποθαρρύνουν!

Πληροφορίες για το Διάφραγμα 26 κι άλλες εκδηλώσεις στο diafragma26.gr

 

 

Read 124 times

Latest from apostaktirio team