Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2023 18:02

«PLAY ON» στον Πολυχώρο Πράξις

Written by
366
«PLAY ON»  στον Πολυχώρο  Πράξις

«PLAY ON»

Κωμωδία

Πολυχώρος  Πράξις , Γενναίου Κολοκοτρώνη 12

Η παράσταση που έκανε  χαρούμενες τις μέρες των γιορτών επιστρέφει από 9 Ιανουαρίου και κάθε Δευτέρα στον Πολυχώρο Τέχνης Πράξις στις 20:00.

Λόγω περιορισμένων θέσεων απαραίτητη η κράτηση

Η παράσταση  απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να βιώσουν την διαδικασία  μιας θεατρικής παράστασης. Η προετοιμασία , οι πρόβες , η γενική δοκιμή και τέλος η παράσταση. Ο θεατής γίνεται μέρος της διαδικασίας και βλέπει την διαδρομή του θιάσου μέχρι την παράσταση. Πως γίνονται οι  πρόβες των ηθοποιών, ποσό σημαντικό είναι το θεατρικό κείμενο, τι σημαίνει ζέσταμα ηθοποιού; Τι χρειάζεται κάποιος για να ολοκληρώσει μια παράσταση και τι συμβαίνει στα παρασκήνια ; Αναρωτιέστε πως ένα θεατρικό κείμενο ζωντανεύει επί σκηνής; Μέσα από την κωμική ματιά του σκηνοθέτη,  ο θεατής θα γίνει κοινωνός και παρατηρητής  μιας τρελής και μαγικής διαδικασίας. Το κύριο στοιχείο  είναι η ομάδα συνόλου, η έκπληξη και το απρόοπτο, αυτό που κανείς σκηνοθέτης δεν μπορεί να προβλέψει.  Αυτό που μας οδηγεί  στον «ανεκτίμητο» χρόνο εκτίμησης , στο σημείο που δεν ξέρεις πώς να διαχειριστείς  ένα συμβάν  αλλά οφείλεις να  πράξεις. Μια τρελή κωμωδία, γεμάτη ανατροπές . Γιατί η παράσταση συνεχίζεται, όπως  η ζωή μας.

Ταυτότητα παράστασης:

Σκηνοθεσία – Διασκευή: Γιώργος Ρούφας

Βοηθος σκηνοθέτη- ενδυματολόγος: Στελλίνα Ανεμά

Σκηνικά:  Ομάδα Ηχοποιών

Επιλογή μουσικής : Mark Vos

Κινηματογράφηση τρέιλερ: Νίκος Κακωνάς  creative icon film

Τεχνική υποστήριξη: Μάριος Τσουμάρης

Οργάνωση Παραγωγής: Στελλίνα Ανεμά

Επικοινωνία-Δημόσιες Σχέσεις: Κοινότητα Πράξις

Ερμηνεύουν:

Ειρήνη Καπελώνη

Λουκία Κονιδάρη

Ρένα Κουμπαρούλη

Νίνα Λαμπριανίδη

Κέλλυ Νικηφόρου

Νίκη Νικολούδη

Ντομένικα Ρέγκου

Ευγενία Λιούτα

Μάριος Τσουμάρης

Διάρκεια  75 λεπτά

Τιμή εισιτηρίου :  10 €

Πληροφορίες Κρατήσεις: Τηλ. 6940739441  email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Read 366 times

Latest from apostaktirio team