Οι Εκδόσεις Λευκή Σελίδα σας παρουσιάζουν το πρώτο ελληνικό βιβλίο για Πάτσγουορκ

Μάνια Χατζηιωαννίδη

Πάτσγουορκ και Quilting αλά Ελληνικά

Βασικές τεχνικές και 16 σχέδια με αναλυτικές οδηγίες

Διαστάσεις: 17x24, Σελίδες: 156, ISBN: 978-960-9745-45-1, Τιμή: 23€

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Το πρώτο ελληνικό βιβλίο από τη μετρ του είδους Μάνια Χατζηιωαννίδη για τις τεχνικές του Πάτσγουορκ και του Quilting είναι πλέον γεγονός. Το βιβλίο ξεκινάει με τις πιο απλές και βασικές τεχνικές του Πάτσγουοκ και του Quilting. Στη συνέχεια με 16 σχέδια, αναλυτικές οδηγίες βήμα-βήμα, και πλούσιο φωτογραφικό υλικό βοηθάει τον αναγνώστη να κατανοήσει και να εμπεδώσει και τις πιο περίπλοκες. Σκοπός της συγγραφέας είναι να μεταδώσει τις γνώσεις της και να κάνει το Ελληνικό κοινό να μάθει, να αγαπήσει και να κατακτήσει αυτές τις τεχνικές, με σκοπό την υλοποίηση και των πιο περίπλοκων σχεδίων.

Η συγγραφέας

Οι χειροτεχνίες γοήτευσαν τη Μάνια Χατζηιωαννίδη από την ηλικία των 6 ετών. Tο κέντημα, οι βελόνες, το βελονάκι δεν έχουν από τότε κανένα μυστικό για εκείνη. Το 2009, όμως, το πάτσγουορκ μπήκε στη ζωή της. Έκτοτε δεν έχει περάσει ούτε μία μέρα που να μη διαβάσει, ψάξει ή εφαρμόσει νέες τεχνικές. Eμπλούτισε τις γνώσεις της παρακολουθώντας σεμινάρια του εξωτερικού πάνω σε προχωρημένες τεχνικές και με την ικανότητά της στις ξένες γλώσσες (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά) ανέπτυξε μεγάλο δίκτυο επικοινωνίας με δασκάλους και χειροτέχνες από άλλες χώρες. Οι σπουδές της (πτυχίο Γαλλικής Φιλολογίας και Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων) και η σχετική προηγούμενη εργασιακή εμπειρία της την οδήγησαν σήμερα να μοιραστεί την τεχνική του πάτσγουορκ με παιδαγωγικό τρόπο.

Ο εκδότης

Οι εκδόσεις Λευκή Σελίδα, με την καινοτομία της «κατά παραγγελία έκδοσης» (print on demand), παραμένει πιστή στην στήριξη νέων Ελλήνων συγγραφέων, παρέχοντας τους την ευκαιρία να εκδώσουν το έργο τους με υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές και χωρίς τις δυσκαμψίες που ενδέχεται να αντιμετωπίζουν στην πρόσβαση τους σε κλασικούς εκδοτικούς οίκους.