ΔΑΙΜΟΝΕΣ

ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ

Οι Εκδόσεις Δαιδάλεος και ο ψυχολόγος-συγγραφέας Γιώργος Ιωαννίδης παρουσιάζουν την νέα 2η έκδοση της μοναδικής στην Ελλάδα ολοκληρωμένης έρευνας στη δαιμονολογία.


Λίγα λόγια για το βιβλίο


Ένα διαχρονικό ταξίδι από τις ανιμιστικές δοξασίες και τα δαιμόνια των αρχαίων, μέχρι τις σύγχρονες ερμηνείες της ψυχανάλυσης. Ανακαλύψτε τους δαίμονες-θεούς της Αιγύπτου αλλά και τα μυστήρια της Βυζαντινής δαιμονικής μαγείας. Περιπλανηθείτε στο δαιμονικό σύμπαν των incubus και succubus, των διαβόητων αόρατων βιαστών, διαβάστε αληθινές ιστορίες δαιμονισμένων και ζήστε τις μεταμορφώσεις των δαιμόνων μέσα από την τέχνη και τις διηγήσεις των παραδόσεων. Μια συναρπαστική δαιμονολογία με άφθονη ιστορική και λαογραφική τεκμηρίωση, που καλύπτει ένα κενό στην ελληνική βιβλιογραφία.

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για το έργο



Γνωρίστε τον συγγραφέα...

Ο Γιώργος Ιωαννίδης είναι ψυχολόγος (Ba Psychology, Ma Psychoanalysis), συγγραφέας επτά βιβλίων με θέμα τον εσωτερισμό, τα σύμβολα και την φιλοσοφία, καθηγητής Ψυχολογίας στο Life Therapy Academy, σύμβουλος έκδοσης στις Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή και διευθυντής των εκδόσεων Δαιδάλεος.

Από τις εκδόσεις Δαιδάλεος κυκλοφορούν οι μελέτες του Το Πρόσωπο του Ιησού ως Αρχέτυπο του Ανθρώπου, Ανήσυχες Σκιές: Φαντάσματα, Μόρα και το Πρόβλημα του Θανάτου και Δαίμονες: Οι Σκοτεινοί Άγγελοι.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τον προσωπικό του ιστότοπο www.apophenia.gr

ΙSBN: 978-618-82104-1-7 | σελίδες: 256 | διαστάσεις 15x23 | τιμή: 15 ευρώ


Μία δημιουργία των Εκδόσεων Δαιδάλεος
Με την εμπειρία των Πρότυπων Εκδόσεων Πηγή
www.daidaleos.gr 2311 27 28 03info@daidaleos.gr