Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2024 07:48

Γεωργία Αγγέλου LIVE: Μια βραδιά μουσικής ποικιλομορφίας και πάθους με την υπογραφή της Νάνσυς Κανέλλη

Written by
198
Γεωργία Αγγέλου LIVE: Μια βραδιά μουσικής ποικιλομορφίας και πάθους  με την υπογραφή της Νάνσυς Κανέλλη

Η Γεωργία Αγγέλου δίνει ραντεβού για μια μουσική γιορτή που θα μαγέψει το κοινό με ένα εκλεκτικό μείγμα μουσικών ειδών και δυνατές ερμηνείες την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου και ώρα 22:00 στο HolyWood Stage, Λεωφ. Βουλιαγμένης 289, Άγιος Δημήτριος.

Σε αυτή τη βραδιά μουσικής ποικιλομορφίας και πάθους που φέρει την υπογραφή της Νάνσυς Κανέλλη στην μουσική επιμέλεια,  η Γεωργία Αγγέλου συνοδευόμενη από την πλήρη μπάντα της -την Ιωάννα Μπάλτα στο πιάνο και τη φωνή, τον Δημήτρη Κοντονή στην κιθάρα, τον Γιώργο Γκίκα στα κρουστά και τον Χρήστο Τζελεπόπουλο στο μπάσο-, υπόσχεται ένα συναρπαστικό ταξίδι σε διάφορα μουσικά τοπία, τολμώντας τα πάντα: από τις soulful μελωδίες της Janis Joplin και της Amy Winehouse μέχρι τους χαρακτηριστικούς ρυθμούς γνωστών Ελλήνων καλλιτεχνών όπως ο Θηβαίος και η Πρωτοψάλτη.

Ξεχωριστή θέση στη βραδιά ο φόρος τιμής σε θρύλους της ελληνικής και της διεθνούς μουσικής με μοναδικά covers, με έντονη τη ροκ διάθεση γλιστρώντας ανάμεσα σε ελληνικές και ξένες μπαλάντες και όλα αυτά με μια μοναδική ενέργεια που μόνο η Γεωργία μπορεί να φέρει στη σκηνή.

Αυτή η βραδιά όμως φέρνει και μερικές ακόμα εκπλήξεις: αποκλειστικές εκτελέσεις των νέων τραγουδιών της Γεωργίας Αγγέλου, καθώς και μια νοσταλγική επιστροφή στο πρώτο της άλμπουμ, "Και έτσι αρχίζει το τικ τακ", που περιλαμβάνει συνεργασίες με καταξιωμένους καλλιτέχνες ανάμεσα στους οποίους η Λιάνα Κανέλλη, η Πηγή Λυκούδη, ο Νίκος Πλατύραχος, η Νάνσυ Κανέλλη, η Ξένια Δικαίου, ο Φίλιππος Γράψας και η Μάρω Μπουρδάκου. Σε παραγωγή της Νάνσυς Καννέλη, το άλμπουμ αποτελεί απόδειξη του εκφραστικού στυλ ερμηνείας της Γεωργίας και της ικανότητάς της να συνδυάζει τη στιχουργική ομορφιά με τη δυναμική μουσική.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΓΓΕΛΟΥ LIVE

HolyWood Stage, Λεωφ. Βουλιαγμένης 289, Άγιος Δημήτριος

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου, ώρα 22:00

Είσοδος: 10 ευρώ

Πληροφορίες - Κρατήσεις: 210 9700418 και στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Read 198 times

Latest from apostaktirio team