Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023 08:34

2ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Επιδαύρου

Written by
597
2ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Επιδαύρου

2ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Επιδαύρου

Το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Επιδαύρου είναι γεγονός και πραγματοποιείται από τις 20 μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου 2023.

Το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Επιδαύρου είναι γεγονός και θα υλοποιηθεί με ένα εξαιρετικό πρόγραμμα, από τις 20 μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου 2023! Θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή του Δήμου Επιδαύρου Αργολίδας (ο Δήμος στην περιοχή του οποίου βρίσκεται το γνωστό αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, στην Αργολίδα).

Εξαιρετικά σημαντικό κινηματογραφικό και πολιτιστικό γεγονός για την περιοχή, το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Επιδαύρου έχει δεχθεί εξαιρετικές συμμετοχές στο διαγωνιστικό του, τόσο για τις ταινίες, όσο και για τα σενάρια.

Ιστοσελίδα με σχετικές πληροφορίες για το πρόγραμμα, το χώρο διεξαγωγής και τις δράσεις του Φεστιβάλ: www.epidaurusfilmfestival.com

Η Είσοδος είναι Ελεύθερη για όλες τις προβολές.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Επιδαύρου έχει σαν στόχο να γίνει ένα διεθνές σημείο συνάντησης για τον κινηματογράφο από όλο τον κόσμο. Στοχεύει επίσης στη σύνδεση του αρχαίου Ελληνικού δράματος με τον κινηματογράφο και τις άλλες τέχνες.

Εμπνευστής και δημιουργός του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Επιδαύρου είναι ο σκηνοθέτης, εικαστικός και συγγραφέας Χρήστος Προσύλης.

Το φεστιβάλ αναπτύχθηκε και δημιουργήθηκε με την οργανωτική και γενικότερη υποστήριξη και τεχνογνωσία του Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου Λονδίνου. Επίσης με την υποστήριξη και οργανωτική επιμέλεια και φροντίδα του Ινστιτούτου Κώδικα Υποκριτικής (Acting Code Institute).

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Επιδαύρου, έχει επίσης την υποστήριξη του τοπικού Δήμου Επιδαύρου καθώς και της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Επιδαύρου και του τοπικού ιστορικού πολιτιστικού Προοδευτικού Συλλόγου Λυγουριού «Ο Καββαδίας». 

Καλλιτεχνική Διεύθυνση: ο σκηνοθέτης Χρήστος Προσύλης

Χορηγός Επικοινωνίας: ΕΡΤ

 

Read 597 times

Latest from apostaktirio team