Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2022 10:10

"Η Ντομινίκ και το Ανατολικό Δάσος" της Ορτανσίας Πέτρογλου από τις Εκδόσεις 24γράμματα

Written by
443
"Η Ντομινίκ και το Ανατολικό Δάσος" της Ορτανσίας Πέτρογλου από τις Εκδόσεις 24γράμματα

"Η Ντομινίκ και το Ανατολικό Δάσος" της Ορτανσίας Πέτρογλου από τις Εκδόσεις 24γράμματα

Ένα βιβλίο - εισιτήριο για ένα συναρπαστικό ταξίδι εξερεύνησης στον κόσμο της μαγείας, όπου όλα είναι δυνατά. Απύθμενη φαντασία, απίθανες περιπέτειες και άπαιχτοι χαρακτήρες συνυφαίνουν την ευρηματική πλοκή του βιβλίου που θα κρατήσει συντροφιά σε παιδιά και εφήβους. Μικροί μας αναγνώστες, ετοιμάστε τις αποσκευές σας και το ταξίδι ξεκινάει!

Ένα, ακόμα, συναρπαστικό έργο από τις εκδόσεις 24γράμματα για τη σειρά εφηβική λογοτεχνία.

Κυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία!!

Περιγραφή

Η Ντομινίκ είναι ένα δεκάχρονο κοριτσάκι που ζει σε ένα αρχοντικό με τους γονείς της, Έβελυν και Στέφαν, την νταντά της, Κριστίν και τον μπάτλερ, Όττο. Τη ζωή της θα τη ζήλευαν πολλά παιδιά, όμως η Ντομινίκ είναι δυστυχισμένη. Οι γονείς της συνεχώς ταξιδεύουν και την αφήνουν να την προσέχει η Κριστίν. Την παραμονή των Χριστουγέννων και ενώ οι γονείς της ετοιμάζονται για το επόμενο ταξίδι τους, η Ντομινίκ το σκάει από το σπίτι αποφασισμένη να ταξιδέψει κι αυτή μόνη της. Θα γυρίσει πολλά μέρη, θα ζήσει συναρπαστικές περιπέτειες και θα συναντήσει πολλά ενδιαφέροντα πλάσματα όπου θα την κάνουν να ωριμάσει και να καταλάβει την αξία της οικογένειας και την αγάπη των γονιών της. Ο θυμός της σιγά σιγά θα εξατμιστεί και όταν θα επιστρέψει σπίτι της θα την περιμένει μια έκπληξη. Οι γονείς της έχουν αποφασίσει να την πάρουν μαζί στο επόμενο ταξίδι.

Βιογραφικό

Η Ορτανσία Πέτρογλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Άλιμο. Σπούδασε ψυχολογία και ειδικεύτηκε στη Συστημική Ψυχοθεραπεία. Διατηρεί δικό της γραφείο στον Άλιμο και στη Νέα Πέραμο όπου βλέπει άτομα, ομάδες, κάνει συμβουλευτική ζεύγους και οικογένειας. Είναι τακτικό μέλος σε ελληνικούς και διεθνείς Οργανισμούς της Ψυχολογίας και της Ψυχοθεραπείας.

Επίσης, παρακολουθεί σεμινάρια, συνέδρια, ημερίδες και εκπαιδεύσεις ανελλιπώς. Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα έχει ξεκινήσει να εκπαιδεύεται στη μουσικοθεραπευτική μέθοδο GIM. Ταυτόχρονα είναι κάτοχος πτυχίου με αντικείμενο Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό από το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.

Δημιουργία εξωφύλλου: Κατερίνα Μηνογιάννη

Read 443 times

Latest from apostaktirio team