Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2024 13:20

2ο B&W Athens Photography στη Blank Wall Gallery

Written by
153
2ο B&W Athens Photography στη Blank Wall Gallery

Η Blank Wall Gallery, διοργανώνει το 2ο B&W Athens Photography με συνδιοργανωτή το Δήμο Αθηναίων που παραχώρησε στο Σεράφειο τους χώρους για την πραγματοποίηση του Φεστιβάλ. Το Φεστιβάλ θα ανοίξει τις πόρτες του το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου στις 18:00 με την παρουσία πολλών Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών. Τις ημέρες διεξαγωγής της έκθεσης οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν φωτογραφίες από 432 καλλιτέχνες από 71 χώρες σε μία γιορτή για την ασπρόμαυρη φωτογραφία.

Οι  432 καλλιτέχνες που συμμετέχουν προέρχονται από τις παρακάτω χώρες:

Αλβανία, Αλγερία, Αργεντινή, Αυστραλία, Αυστρία, Βασίλειο της Σουαζιλάνδης, Βέλγιο, Βερμούδες, Βιετνάμ, Βόρεια Ιρλανδία, Βουλγαρία, Βραζιλία, Γαλλία, Γερμανία, Γεωργία, Ελλάδα, Ερυθραία, Ζάμπια, Ηνωμένες Πολιτείες, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιαπωνία, Ινδία, Ινδονησία, Ιράκ, Ιράν, Ιρλανδία, Ισπανία, Ισραήλ, Ιταλία, Καναδάς, Κίνα, Κούβα, Κουρδιστάν, Κροατία, Κύπρος, Λετονία, Λιθουανία, Λιχτενστάιν, Μακάο, Μαλαισία, Μεξικό, Μπαγκλαντές, Νέα Ζηλανδία, Νορβηγία, Νότια Αφρική, Νότια Κορέα, Ολλανδία, Ουγγαρία, Ουζμπεκιστάν, Ουκρανία, Παλαιστίνη, Περού, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ρωσία, Σερβία, Σιγκαπούρη, Σκωτία, Σλοβακία, Σουηδία, Σρι Λάνκα, Συρία, Ταϊβάν, Τουρκία, Τρινιντάντ & Τομπάγκο, Τσεχία, Φιλιππίνες, Φινλανδία, Χονγκ Κόνγκ.

Στην διοργάνωση του 2ου Φεστιβάλ Α/Μ Φωτογραφίας θα υπάρχει και φέτος συμμετοχή ομάδας φοιτητών του Τμήματος Φωτογραφίας & Οπτικοακουστικών Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Την Κυριακή, όσοι βρεθούν στο Φεστιβάλ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν διάφορες δράσεις που θα παραγματοποιηθούν παράλληλα με την έκθεση.

Το Φεστιβάλ φιλοξενείται στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων (Εχελιδών 19 & Πειραιώς 144) από τις 24 μέχρι και τις 26 Φεβρουαρίου 2024.

Πάρκινγκ Δωρεάν

ΏΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:

Σάββατο: Εγκαίνια 18:00

Κυριακή: 12:00 – 22:00

Δευτέρα: 12:00 – 19:00

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

www.bw-athensphotography.com

www.blankwallgallery.com

https://serafio.gr/

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

694.7725.521

211.4052.138 (17:30 – 21:30 καθημερινές)

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Read 153 times

Latest from apostaktirio team