Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2023 07:20

14ο Παγκόσμιος Λογοτεχνικός Διαγωνισμός του ΕΠΟΚ

Written by
900
14ο Παγκόσμιος Λογοτεχνικός Διαγωνισμός του ΕΠΟΚ

Αγαπητοί Φίλοι και Μέλη του ΕΠΟΚ, 

Σας καλούμε όλους να συμμετάσχετε στον επετειακό 14ο Παγκόσμιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό του ΕΠΟΚ, που διοργανώνεται φέτος για τα 50 χρόνια από την εισβολή της Κύπρου, τα 50 χρόνια εισβολής και κατοχής. Αυτός ο διαγωνισμός αποτελεί έναν μοναδικό τρόπο να εορτάσουμε αυτήν την σημαντική επέτειο και να τιμήσουμε την λογοτεχνική κληρονομιά μας.

Ο διαγωνισμός ανοίγει την πόρτα σε όλους εσάς που αγαπάτε τη γραφή και τον λόγο. Είτε είστε έμπειροι συγγραφείς είτε κάνατε τα πρώτα σας βήματα, αυτή είναι η ευκαιρία σας να εμπνεύσετε τους άλλους με τη δημιουργικότητά σας για το εθνικό αυτό θέμα που συνεχίζεται έως σήμερα.

Η λογοτεχνία έχει τη δύναμη να συνδέει ανθρώπους και να μας βοηθά να κατανοήσουμε διαφορετικές προοπτικές και κουλτούρες. Ας γιορτάσουμε αυτήν την πολύτιμη δύναμη της λέξης συμμετέχοντας σε αυτό τον διαγωνισμό, τιμώντας την Κύπρο μας.

Σας προσκαλούμε να μας ενώσετε σε αυτό το λογοτεχνικό ταξίδι και να μοιραστείτε τις ιστορίες σας με τον κόσμο. Ας κάνουμε αυτόν τον εορταστικό διαγωνισμό αξέχαστο και πλούσιο σε δημιουργικότητα για το καλό του τόπου μας.

Καλή γραφή σε όλους και αναμένουμε με ανυπομονησία να ανακαλύψουμε τις ξεχωριστές συμμετοχές που έχετε να μοιραστείτε!

Εντός των ημερών θα πραγματοποιηθεί η προκήρυξη του διαγωνισμού και θα βρείτε περισσότερα στο epok.gr

Read 900 times

Latest from apostaktirio team