Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2023 08:02

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 2ου ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΜΟΝΟΛΟΓΟΥ 2023

Written by
531
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 2ου ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΜΟΝΟΛΟΓΟΥ 2023

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 2ος διαγωνισμός συγγραφής θεατρικού μονολόγου 2023 που διοργάνωσε ο Δήμος Αγρινίου με την Παπαστράτειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγρινίου.

Τα αποτελέσματα

1ο ΒΡΑΒΕΙΟ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΥΜΕΟΥ, Πάφος Κύπρος, για το έργο του «ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ»

2ο ΒΡΑΒΕΙΟ: ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΠΑΠΙΣΤΑ, Θεσσαλονίκη, για το έργο της «ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ» και η ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ ΞΗΡΙΔΟΥ, Θεσσαλονίκη, για το έργο της «ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΓΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ»

3ο ΒΡΑΒΕΙΟ: ΑΡΣΙΝΟΗ ΚΑΠΠΑ, Αθήνα, για το έργο της «ΔΙΑΛΕΞΕ»

1ος ΕΠΑΙΝΟΣ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΥΛΟΣ, Αθήνα, για το έργο του «Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ» και ο ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΜΠΟΡΗΣ, Πτολεμαΐδα, για το έργο του «Κ2»

2ος ΕΠΑΙΝΟΣ: ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΕΛΙΟΥ, Αγρίνιο, για το έργο της «ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΙΣΚΙΟ»

 

3ος ΕΠΑΙΝΟΣ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΙΜΗΣ, Λιβαδειά, για το έργο του «Η ΑΙΩΝΙΑ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ», ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, Αδάμαντας Μήλου, για το έργο του «AIRBND», ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥΜΟΥΡΗ, Πάτρα, για το έργο της «ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΠΟΣΤΟ ΣΟΥ!» και ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΑΚΗΣ, Αθήνα, για το έργο του «ΝΤΡΟΠΙ ΣΟΥ, ΜΑΜΑ» (Δεν πρόκειται για λάθος αλλά για σκόπιμη γραφή του συγγραφέα)

Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ικανοποίηση μας για τη μεγάλη αύξηση του αριθμού των συμμετεχόντων και το υψηλό επίπεδο των έργων. Είναι κάτι που αποτελεί μια σημαντική παρακαταθήκη για τη συνέχιση του διαγωνισμού καθώς καθιερώνεται πλέον ως ένας λογοτεχνικός θεσμός με πανελλήνια και διεθνή εμβέλεια.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά όλες και όλους που μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό από όλα τα μέρη της Ελλάδας, από την Κύπρο και τον Καναδά.

Συγχαίρουμε τους βραβευθέντες και διακριθέντες για την επιτυχία τους. Η εκδήλωση απονομής των βραβείων και επαίνων θα γίνει στο Αγρίνιο σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Ευχαριστούμε επίσης τα μέλη της κριτικής επιτροπής για τον χρόνο που αφιέρωσαν και την πολύτιμη βοήθεια τους στην πραγματοποίηση του διαγωνισμού.

Τα μέλη της κριτικής επιτροπής αλφαβητικά:

Κώστας Κακαβιάς [Συγγραφέας - Μέλος ΔΣ του ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου]

Γιούλη Μαρούση [Ηθοποιός - Σκηνοθέτης]

Γιώργος Μικέλης [Θεατρολόγος - Μέλος ΔΣ ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου]

Κατερίνα Παπασάββα [Καθηγήτρια Φιλόλογος]

Μαίρη Τσαμάκη [Καθηγήτρια Φιλόλογος]  

 

Ο Αντιδήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Δ. Καραμητσόπουλος        

Read 531 times

Latest from apostaktirio team