Τρίτη, 20 Ιουλίου 2021 12:56

«Σχεδία» - Στάσου πλάι τους

Written by
849
«Σχεδία» - Στάσου πλάι τους

Στάσου πλάι τους

«Να το διαβάζετε το περιοδικό, να γνωρίζετε το περιεχόμενό του. Πέρα από το ό,τι θα βρείτε ενδιαφέροντα πράγματα, που σας αφορούν άμεσα, είναι καλό να ξέρετε τι έχετε στα χέρια σας, τι διανέμετε, τι πουλάτε. Θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε μια καλύτερη επικοινωνία με τους αναγνώστες, στις πωλήσεις τις ίδιες».

Είναι μία από τις παροτρύνσεις που σταθερά, από το Μάρτιο του 2013, απευθύνουμε στους ανθρώπους, στους πωλητές της «σχεδίας». Να διαβάζουν το περιοδικό, να το καταλάβουν, να γνωρίζουν τι κρατούν στα χέρια τους. Μάλιστα, στις τακτικές μηνιαίες συναντήσεις μας, που τόσο βίαια διακόπηκαν, όπως και τόσα άλλα πράγματα, το Μάρτιο του 2020, όταν ο Covid-19 μπήκε στις ζωές μας, ένα από τα πράγματα που κάναμε ήταν να ξεφυλλίζουμε μαζί, να διαβάζουμε όλοι μαζί το κάθε τεύχος. Σελίδα προς σελίδα.

Με την αγγλική έκδοση της «σχεδίας» όμως, αυτή η παρότρυνση δεν έχει περιεχόμενο αφού από το σύνολο των ανθρώπων με το κόκκινο γιλέκο, ελάχιστοι γνωρίζουν αγγλικά. Πώς να αρθρώσεις «Shediaaaa! Greece's street paper!», αν δεν έχεις κάτσει ποτέ στο θρανίο να τη μάθεις τη γλώσσα;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ "ΣΧΕΔΙΑ": https://www.shedia.gr/what-it-is/

Με την καμπάνια «Στάσου πλάι τους», η  «σχεδία» επιχειρεί να απαντήσει σε αυτή την πρόκληση και να υποστηρίξει τους ανθρώπους του ελληνικού περιοδικού δρόμου να υποστηρίξουν οι ίδιοι τους εαυτούς τους μέσα από τη διανομή και της αγγλόφωνης έκδοσης.

Απευθύνουμε πρόσκληση σε όλους εκείνους και εκείνες που γνωρίζουν αγγλικά, να σταθούν δίπλα στους τακτικούς πωλητές και να διανείμουν, να πουλήσουν για λογαριασμό τους το περιοδικό. Να γίνουν πωλητές, δηλαδή, του περιοδικού για δέκα λεπτά, μία ώρα, δύο μέρες, όσο χρονικό διάστημα οι ίδιοι επιθυμούν.

Για δηλώσεις συμμετοχής:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  & 213 0231220.

Read 849 times

Latest from apostaktirio team