Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 18:19

Εργαστήρι Παραμυθιού

Written by
569
Εργαστήρι Παραμυθιού

Λόγος παραμυθίας: εργαστήρι  παραμυθιού

με τη Στέλλα Τσίγγου

Ένα πρωτότυπο εργαστήριο για τη γραφή και την αφήγηση στον πολυχώρο τέχνης Sureal (Χριστοπούλου 12, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης). Σε αυτό το βιωματικό εργαστήριο θα ξετυλίξουμε την κόκκινη κλωστή και θα ταξιδέψουμε με τα παραμύθια. Θα αφηγηθούμε, θα τραγουδήσουμε, θα γράψουμε, θα εξερευνήσουμε τα παραμύθια αντλώντας υλικό από τη λαϊκή παράδοση αλλά και τις προσωπικές μας εμπειρίες και τη φαντασία μας μέσα από μια ολιστική προσέγγιση της προφορικής αφήγησης και του γραπτού λόγου.

Το εργαστήριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, εμψυχωτές, γονείς, ανθρώπους που χρησιμοποιούν το παραμύθι ως εργαλείο στη δουλειά τους αλλά και σε όλους εσάς που αγαπάτε τα παραμύθια και θέλετε να τα προσεγγίσετε με δημιουργική διάθεση!

Το εργαστήρι θα ξεκινήσει στα τέλη Οκτώβρη (η ημερομηνία θα διαμορφωθεί ανάλογα με τις συμμετοχές) και θα έχει διάρκεια 8 δίωρων συναντήσεων. Μετά την ολοκλήρωσή του θα γίνει παρουσίαση της δουλειάς των μελών του.

Κόστος: 80 ευρώ +Φ.Π.Α. (εξόφληση σε 2 δόσεις)

Για εγγραφές επικοινωνήστε με ηλεκτρονικό μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  με θέμα "εργαστήρι παραμυθιού» ή τηλεφωνικά στο 6973560432

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 12 άτομα

https://thessculture.gr/paramythia/ergastiri-paramythioy-me-tin-stella-ts/?fbclid=IwAR0zbmHyNJYDtRQGK_l16e5eFomv97Q-vT_PUxGVQ86dn9rAP6UdfX3441I

Read 569 times

Latest from apostaktirio team