Δευτέρα, 08 Νοεμβρίου 2021 09:01

Οι φυλακές της παιδικής μας ηλικίας: Ανιχνεύοντας το μονοπάτι του αληθινού μας εαυτού με την Αναστασία Βαρσαμοπούλου @biscotto community (10/11)

Written by
500
Οι φυλακές της παιδικής μας ηλικίας: Ανιχνεύοντας το μονοπάτι του αληθινού μας εαυτού με την Αναστασία Βαρσαμοπούλου @biscotto community (10/11)

Οι φυλακές της παιδικής μας ηλικίας: Ανιχνεύοντας το μονοπάτι του αληθινού μας εαυτού

biscotto community (Mediterranean Cosmos)

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου

Είσοδος ελεύθερη

Ένα ακόμη biscotto workshop δια ζώσης, μετά τη νέα συνθήκη που βιώνουμε θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου στον πολυχώρο του biscotto community στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos, με θέμα την προσέγγιση της περίοδου της παιδικής μας ηλικίας.

Κάποιες φορές ως παιδιά αναγκαζόμαστε να μάθουμε να κρύβουμε τα συναισθήματα και τις επιθυμίες μας, προκειμένου να ικανοποιήσουμε τους γονείς μας, κερδίζοντας έτσι την αγάπη τους.

Τι επιπτώσεις όμως έχει αυτό στην ενήλικη ζωή μας;

Πως συνδέεται η έλλειψη εμπιστοσύνης στον εαυτό μας, η κατάθλιψη και οι καταναγκαστικές συμπεριφορές με τα παιδικά βιώματα;

Γιατί μεταφέρουμε την κληρονομιά καταπίεσης στα παιδιά μας;

Παρουσίαση: Αναστασία Βαρσαμοπούλου, Ψυχολόγος, Κοινωνική Θεολόγος, MSc Συμβουλευτικής Ψυχολογίας , Ειδική Νευροψυχολόγος, Θεραπεύτρια Gestalt, Εικαστική Θεραπεύτρια

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Προσαρμοζόμενοι στα νέα δεδομένα, δίνουμε προτεραιότητα στην ασφάλεια των επισκεπτών μας, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης και τις επίσημες κρατικές οδηγίες.

Για να εισέλθετε στο χώρο του εμπορικού κέντρου γίνεται θερμομέτρηση στις κεντρικές πύλες του Mediterranean Cosmos.

-Σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα για τους κλειστούς χώρους εστίασης προβλέπεται η λειτουργία του χώρου μας για:

1. Εμβολιασμένους και νοσήσαντες (έως 6 μήνες από τη διάγνωση) με επίδειξη του αντίστοιχου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης

2. Ανήλικους, ανεμβολίαστους, μη νοσήσαντες, με αρνητικό rapid test (ηλικίες 12-17) έως 48 ώρες πριν ή self test (ηλικίες 4-11) έως 24 ώρες πριν.

3. Απαραίτητη και η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.

Τηρούμε τις προβλεπόμενες αποστάσεις που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ για τους χώρους εστίασης και συμμορφωνόμαστε με τους νέους κανόνες υγιεινής.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής είτε τηλεφωνικά είτε συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής.

Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να λάβετε επιβεβαιωτικό τηλεφώνημα από το biscotto.gr στον τηλεφωνικό αριθμό που θα δηλώσετε. Εάν δεν προσέλθετε μέχρι τις 20:15 και υπάρχει πληρότητα χώρου, η θέση θα δίνεται κατά προτεραιότητα σε παρευρισκόμενους.

Ενημερώστε μας έγκαιρα για τυχόν ακύρωση της συμμετοχής σας τηλεφωνικά στο 2310253878.

Εάν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τον προβλεπόμενο αριθμό, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την επιβεβαίωση των κρατήσεων.

Απλή τηλεφωνική ή ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής χωρίς επιβεβαίωση κράτησης μέσω τηλεφωνήματος ΔΕΝ σας εξασφαλίζει θέση, εκτός και αν προκύψουν κενά την ημέρα και ώρα προσέλευσης. Στην περίπτωση αυτή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ζητούμε προκαταβολικά την κατανόηση και συνεργασία σας.

*Κάντε εγκαίρως την κράτησή σας τηλεφωνικά στο 2310 253878

ή ηλεκτρονικά

https://www.biscotto.gr/oi-fylakes-tis-paidikis-mas-ilikias-anichneyontas-to-monopati-toy-alithinoy-mas-eaytoy/

Ιnfo

biscotto community (Mediterranean Cosmos)

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου

Έναρξη: 20:15

Είσοδος ελεύθερη

* Απαραίτητη η ελάχιστη κατανάλωση βάση καταλόγου

Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos

 

 

 

 

 

Read 500 times

Latest from apostaktirio team