Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2022 09:45

"Γιατί γύρω μας είναι όλοι τόσο θυμωμένοι;" με τον Γιώργο Νικολάου @biscotto community

Written by
303
"Γιατί γύρω μας είναι όλοι τόσο θυμωμένοι;" με τον Γιώργο Νικολάου @biscotto community

«Γιατί γύρω μας είναι όλοι τόσο θυμωμένοι;» biscotto community (Mediterranean Cosmos)

Τρίτη 1 Μαρτίου 2022
Είσοδος ελεύθερη
Έναρξη: 20:15

Ένα ακόμη biscotto workshop δια ζώσης, μετά τη νέα συνθήκη που βιώνουμε θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1 Μαρτίου στον πολυχώρο του biscotto community στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos, με θέμα το θυμό που βιώνουν πολλοί άνθρωποι αυτή την περίοδο .

Γιατι θυμώνουμε; Μας είναι χρήσιμο αυτό το συναίσθημα ή απλά ξεσπάμε;

Ζούμε τον τελευταίο καιρό καταστάσεις έντονες και νιώθουμε οτι οι γύρω μας, αλλά ίσως και εμείς οι ίδιοι, είναι ευέξαπτοι και με επιθετική διάθεση. Η δύσκολη επικαιρότητα έχει βγάλει στην επιφάνεια όλα αυτά τα δύσκολα συναισθήματα. Το χειρότερο είναι ότι οι απόψεις πολώνονται, οι καβγάδες είναι έντονοι, το cancel culture είναι οι καινούριες λέξεις που μάθαμε και η λεκτική βία στο διαδίκτυο είναι η καινούρια κανονικότητα. Πώς θα βρούμε ισορροπία μέσα σε όλη αυτήν την κατάσταση; Πώς θα χτίσουμε αντιστάσεις;

Αυτά είναι τα θέματα που θα συζητήσουμε στο workshop με εισηγητή τον Γιώργο Νικολάου, Ψυχίατρο-Ψυχοθεραπευτή, Ιδρυτή του Soulscan. O κος Νικολάου θα μας εξηγήσει τι συμβαίνει και θα μας εισάγει στον κόσμο της φροντίδας των συναισθημάτων μας. Το workshop θα είναι διαδραστικό και σας περιμένουμε για να συζητήσουμε όλοι μαζί το θέμα του θυμού που τόσο μας ταλαιπωρεί.

Για κρατήσεις εδώ: https://www.biscotto.gr/quot-giati-gyro-mas-einai-oloi-toso-thymomenoi-quot/

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Προσαρμοζόμενοι στα νέα δεδομένα, δίνουμε προτεραιότητα στην ασφάλεια των επισκεπτών μας, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης και τις επίσημες κρατικές οδηγίες.

Για να εισέλθετε στο χώρο του εμπορικού κέντρου γίνεται θερμομέτρηση στις κεντρικές
πύλες του Mediterranean Cosmos.

-Σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα για τους κλειστούς χώρους εστίασης προβλέπεται η
λειτουργία του χώρου μας για:

1. Εμβολιασμένους και νοσήσαντες (έως 6 μήνες από τη διάγνωση) με επίδειξη του
αντίστοιχου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης

2. Ανήλικους, ανεμβολίαστους, μη νοσήσαντες, με αρνητικό rapid test (ηλικίες 12-17) έως 48 ώρες πριν ή self test (ηλικίες 4-11) έως 24 ώρες πριν.

3. Απαραίτητη και η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.

Τηρούμε τις προβλεπόμενες αποστάσεις που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ για τους χώρους εστίασης και συμμορφωνόμαστε με τους νέους κανόνες υγιεινής.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής είτε τηλεφωνικά είτε συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής.

Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να λάβετε επιβεβαιωτικό τηλεφώνημα από το biscotto.gr στον τηλεφωνικό αριθμό που θα δηλώσετε. Εάν δεν προσέλθετε μέχρι τις 20:15 και υπάρχει πληρότητα χώρου, η θέση θα δίνεται κατά προτεραιότητα σε παρευρισκόμενους.

Ενημερώστε μας έγκαιρα για τυχόν ακύρωση της συμμετοχής σας τηλεφωνικά στο 2310253878.

Εάν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τον προβλεπόμενο αριθμό, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την επιβεβαίωση των κρατήσεων.

Απλή τηλεφωνική ή ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής χωρίς επιβεβαίωση κράτησης μέσω τηλεφωνήματος ΔΕΝ σας εξασφαλίζει θέση, εκτός και αν προκύψουν κενά την ημέρα και ώρα προσέλευσης. Στην περίπτωση αυτή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ζητούμε προκαταβολικά την κατανόηση και συνεργασία σας.

*Κάντε εγκαίρως την κράτησή σας τηλεφωνικά στο 2310 253878 ή ηλεκτρονικά παραπάνω.

Read 303 times

Latest from apostaktirio team