Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2022 08:04

Μεταφράζω = Αγαπώ Η Ελληνοαμερικανική Ένωση και οι ποιητικές συναντήσεις

Written by
311
Μεταφράζω = Αγαπώ Η Ελληνοαμερικανική Ένωση και οι ποιητικές συναντήσεις

Μεταφράζω = Αγαπώ

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση και οι ποιητικές συναντήσεις

«Με τα λόγια (γίνεται)» συνεχίζουν την 11η περίοδό τους με το ετήσιο μεγάλο μεταφραστικό αφιέρωμά τους.

Για να συνεορτάσουν την έναρξη της δεύτερης δεκαετίας του «Με τα λόγια (γίνεται)», ο ιδρυτής και επιμελητής τους Παναγιώτης Ιωαννίδης προσκαλεί «εν λευκώ» 23 μεταφράστριες και μεταφραστές της αμερικανικής κ.ά. ποίησης –στην πλειονότητά τους ποιήτριες και ποιητές, που μάλιστα έχουν ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν με το «Με τα λόγια (γίνεται)»– να μεταφράσουν ένα ποίημα που αγαπούν ιδιαιτέρως και να το μοιραστούν για πρώτη φορά με το κοινό.

Συμμετέχουν οι:

Μαρίνα Αγαθαγγελίδου, Δημήτρης  Άλλος, Βασίλης Αμανατίδης, Ορφέας Απέργης, Αντωνία Γουναροπούλου, Γιάννης Δούκας, Λένια Ζαφειροπούλου, Λευτέρης Ζαχαριουδάκης, Κατερίνα Ηλιοπούλου, Ελένη Ηλιοπούλου, Παναγιώτης Ιωαννίδης, Λένα Καλλέργη, Δήμητρα Κωτούλα, Ασπασία Λαμπρινίδου, Μέμη Μελισσαράτου, Μαργαρίτα Μέλμπεργκ, Στέργιος Μήτας, Γιάννα Μπούκοβα, Χριστιάνα Μυγδάλη, Όλγα Παπακώστα, Άκης Παπαντώνης, Χρήστος Σιορίκης και Μαρία Τοπάλη.

Η εκδήλωση θα προβληθεί την Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022 στις 19:30, στα κανάλια YouTube της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης και του Με τα λόγια (γίνεται).

Ημερομηνία: Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022, 19:30

Διεύθυνση: YouTube-Ελληνοαμερικανική Ένωση/ YouTube-Με τα λόγια (γίνεται)

Παρακολούθηση: Ελεύθερη online

Πληροφορίες: Διεύθυνση Πολιτιστικών (210 3680052), Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., www.hau.gr/culture

Read 311 times

Latest from apostaktirio team